Stefan Ahnhem – Jizvy plné beznaděje

Chladná poprava, nebo nepovedené hrátky? Ukázka z thrilleru Jizvy plné beznaděje

Autor bestsellerové série severských detektivek s Fabianem Riskem vydává novinku: Thriller Jizvy plné beznaděje, ve kterém představuje novou vyšetřovatelku! Inspektorka Malin právě prochází profesní i rodinnou krizí, a navíc jí přistane na stole pěkně temný případ. V apartmá luxusního stockholmského hotelu někdo zabil úspěšnou influencerku. Šlo o chladnou popravu, nebo se tu šeredně zvrtly erotické hrátky?

To vám sice neprozradíme, ale zato vás na novou knihu Stefana Ahnhema navnadíme krátkou ukázkou!

Ulomenou špičku nože měla ukrytou v levé náušnici. Našla ji mezi útesy, kde se na vlnách pohupoval přeplněný nafukovací člun. Řízla se jí do kůže na vnitřní straně stehna. Tak hluboko, aby se objevila krev. Aby stopa na jejím těle zůstala navždy.

Bolest necítila. Ať tlačila sebevíc, ať špička pronikala jakkoli hluboko, ve srovnání se vším ostatním to nebylo nic.

Pak začala kreslit.

Jeden oblouček pokaždé, když změnili přepravní prostředek a cesta vedla jiným směrem. Z náklaďáku do člunu. Z kontejneru do sklepa – některé byly tak hluboko pod zemí, že sluneční paprsky byly vidět jenom se zavřenýma očima. Kolečko pokaždé, když ji zbili a znásilnili. Čárku za každou sestru a za každého bratra, kteří spadli přes palubu nebo to kvůli nedostatku kyslíku museli vzdát.

Dělala si je jen pro sebe. Aby nikdy nezapomněla. Aby ti, kteří ji v budoucnu znásilní, nemohli zavřít oči.

Teprve když si ten mladík s tmavými kudrnami v němém projevu lásky špičku nože vypůjčil a vyryl si na hruď tytéž symboly, uviděla, co vlastně udělala. Teprve tehdy, při poslední společné etapě, pochopila, co těch dvaadvacet jizev vlastně znamená.

9788024296999

O knize:

Nový temný případ od autora bestsellerové série s Fabianem Riskem. V apartmá luxusního stockholmského hotelu někdo zabil úspěšnou influencerku. Šlo o chladnou popravu, nebo se tu šeredně zvrtly erotické hrátky? Případ dostává na starost Malin Rehnbergová, někdejší Fabianova kolegyně, která právě prochází profesní i rodinnou krizí. Podezření padá na agresivního stalkera, pak však dojde k další vraždě a Malin začne odkrývat souvislosti obou zločinů. Smrtelně nebezpečné souvislosti… Ve hře se ocitne mnoho životů – včetně jejího.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *