Audioknihy - novinky, Luxor.cz

Příběh odbojářky i nejlepší thriller roku: 7 čerstvých novinek mezi audioknihami

Navykli jste si, že vám při cestách i rutinních povinnostech dělá společnost audiokniha? Nebo se do světa audioknih chystáte teprve vkročit, ale nevíte, kde začít? Ať už jste v kterékoliv fázi, máme pro vás několik poutavých knih, které právě vyšly v audio verzi a u kterých jsme si zcela jistí, že vás budou bavit!

Freida McFadden – Pomocnice

Čtou: Marie Štípková, Sarah Haváčová

AK934880

Nejlepší thriller minulého roku konečně ve formě audioknihy!

Knížka tak napínavá, že ji nejeden čtenář zhltnul za večer (pravda, s trochu přetaženou večerkou)! V temném a zvráceném psychologickém thrilleru nebudete vědět, komu věřit – hospodyni s pochybnou minulostí, nebo panovačné paní domu?

Daniel Polman – Holka statečná

Čte: Viktor Dvořák

Životní příběh Blanky Čílové, odbojářky, která prošla peklem.

Objevte neuvěřitelný (ale přesto zcela skutečný) příběh Holky statečné – Blanky Čílové (93 let), která se v mládí zapojila do protikomunistického odboje. Kniha čerpající z autentických rozhovorů a archivních materiálů je strhujícím poslechem, který zároveň rozšíří vaše povědomí o historických souvislostech druhého a třetího odboje.

AK935019

Lucie Kutrová – 151 příběhů na Stezce Českem

Čtou: Veronika Khek Kubařová, Lucie Kutrová

AK935075

–Marve? Těšíš se?
–Je mi jedno, kam jdeme, hlavně že máš, matko, kapsy plné dobrotek!

„Holka s bucket listem“ Lucie Kutrová se svým psím parťákem Marvelem cestuje po světě a postupně si odškrtává položky ze seznamu toho, co by chtěla jednou zažít – a další místo nich zase přibývají! Zážitky ze zatím posledního putování vydala v novince 151 příběhů na Stezce Českem. Audio verze s vámi poputuje kamkoliv.

Stefan Ahnhem – Jizvy plné beznaděje

Čtou: Dana Černá, Jan Šťastný

Nový temný případ od autora bestsellerové série s Fabianem Riskem!

Stefan Ahnhem představuje novou vyšetřovatelku: Seznamte se, inspektorka Malin! V apartmá luxusního stockholmského hotelu někdo zabil úspěšnou influencerku. Podezření padá na agresivního stalkera, pak však dojde k další vraždě a inspektorka Malin začne odkrývat souvislosti obou zločinů. Smrtelně nebezpečné souvislosti…

AK935151

Lucy Score – Co už nikdy nepřebolí

Čtou: Jana Stryková, Vasil Fridrich

AK934604

Pěkně peprný román vydal na více než 18 hodin stopáže!

Pokud vás bavila Hypotéza lásky nebo Láska po španělsku, bude tato světová senzace vaším šálkem kávy! Její postavy si totiž naprosto zamilujete (snad až na jednu, že ano, Tino?). Atraktivní, ale nevrlý vousáč Knox nesnáší drama. A to se na Naomi naopak lepí – její sestra Tina jí nejen ukradne auto a peníze, ale zanechá po sobě i nečekaný dáreček: neteř, o které neměla mladá žena ani potuchy.

Jozef Karika – Smršť

Čte: Vasil Fridrich

Před větrným démonem není úniku. Boj o holý život začíná…

Novinka mistra mysteriózních hororů Jozefa Kariky spojuje klasickou lidovou povídačku s moderním žánrem hororu. Staří lidé na pomezí Slovenska a Polska vyprávějí příběhy o větrnici, která se zjevuje, když fouká silný vítr. „Když ji uvidíš, nikdy se jí nesmíš podívat do tváře,“ říkají. „Nikdy. Když to uděláš, zabije tě.“ A zdejší vítr skutečně ovlivňuje lidi – když fouká, stoupá počet rvaček, vražd i sebevražd…

AK934699

Taylor Jenkins Reid – Carrie Soto se vrací

Čtou: Anita Krausová, Jakub Koudela

AK934076

Neřeší věk ani zranění. Jako gladiátorka je odhodlaná zvítězit. 

Autorka bestselleru Sedm manželů Evelyn Hugo přináší další silnou hrdinku! Carrie Soto je urputná tenistka, která je vždy připravena vyhrát za každou cenu. Za svou kariéru překoná všechny rekordy – šest let po odchodu do sportovního důchodu ale z tribuny na US Open sleduje, jak si jeden z nich přivlastňuje ohromující britská hráčka. A rozhodne se ještě naposled vrátit…

Víte, kde si audioknihy vychutnáte nejlépe? V aplikaci Můj Luxor! V té si můžete projít kompletní nabídku digitálních knih, přečíst či poslechnout ukázku a během pár vteřin nakoupit a ponořit se do příběhu. Nebo se podívejte, jaké audioknihy a e-knihy teď pořídíte v akci s až 50% slevou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *