Soutěž o 5 pobytů ve Vorarlbersku

Podmínkou účasti v soutěži je nákup nákup nad 200 Kč (v jednom nákupu) v prodejnách Neoluxor nebo na e-shopu a následná online registrace na http://www.dovolena-rakousko.travel/cs/soutez/, vyplněním dotazníku včetně zadání čísla dokladu z nákupu (unikátní kód účtenky nebo číslo objednávky při nákupu na e-shopu), zodpovězení soutěžní otázky. Nákup a online registrace musí být učiněni v době konání soutěže. 

Zaregistrovat se do soutěže je možné vícekrát, avšak každý doklad o nákupu smí být v soutěži použit pouze jednou. Každý soutěžící může získat pouze jednu výhru v soutěži. Soutěžící je povinen uschovat originál nebo kopii dokladu o zaplacení soutěžního nákupu za účelem ověření platné účasti v soutěži a za účelem vydání výhry. Pokud soutěžící nepředloží platný doklad o nákupu, bude ze soutěže vyřazen. V takovém případě výhru získává účastník, který se umístil jako další v pořadí. Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let (osoby mladší 18 let se mohou zúčastnit pouze se souhlasem svého zákonného zástupce) s trvalým pobytem na území České republiky.

Výhrou v soutěži je 5 dovolenkových pobytů

5x dovolenkový pobyt, každý v hodnotě 850 EUR, ubytování v 3-4* hotelu včetně stravování, k výběru dle aktuální nabídky partnerských hotelů regionu VORARLBERSKO na: www.vorarlberg.travel/cz Výhry budou odevzdány výhercům ve formě pobytového poukazu – voucheru, platného do 31. 12. 2015. Termín čerpání bude upřesněn mezi výhercem a poskytovatelem pobytu, dle volných kapacit hotelu (kromě svátků). Výhry budou předány výhercům poté, co předloží k ověření příslušný doklad z nákupu a prokáží svoji totožnost platným dokladem. Termín a způsob převzetí výhry bude stanoven po vzájemné dohodě výherce a organizátorů soutěže. V případě, že se organizátorům soutěže nepodaří zkontaktovat výherce do 21 kalendářních dnů ode dne oznámení o výhře, nebo si v tomto termínu výhru z jakýchkoliv důvodů nepřevezme, organizátoři určí nového výherce, který se umístil jako další v pořadí.

Výherci

Z celkového počtu platných registrací se správnou odpovědí bylo vybráno dle pravidel soutěže 5 výherců jejichž odpověď na tipovací otázku byla správná nebo byla nejblíže správné odpovědi (správná odpověď: 406.357 návštěvníků). 

Dovolenkový pobyt pro 4 osoby v Dolním Rakousku získavá: 

  • H. Čerychová, 14200 Praha 4 
  • M. Petr, 59201 Heralec 
  • P. Pavelek, 736 01 Havířov 
  • J. Vítková, 73801 Frýdek-Místek 
  • M. Zoul, 15531 Praha 5 

Výhercům blahopřejeme a všem ostatním děkujeme za účast!

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *