az najdu soutez 780x519 1

UKONČENO – SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Až najdu klíč!

Autorské duo Lars Kepler, které se díky své sérii s inspektorem Joonou Linnou stalo legendou severské krimi, přichází pod novým pseudonymem. Seznamte se, Alex Ahndoril! S novým jménem se můžete těšit i na novou detektivní sérii – a právě o její první díl Až najdu klíč si můžete do 17. prosince zasoutěžit. Zkuste svoje štěstí!

Co je třeba udělat pro šanci na výhru jednoho ze tří výtisků knihy Až najdu klíč od nakladatelství Host?

Do soutěže se zapojíte přes odkaz níže – stačí vyplnit vaše kontaktní údaje a správně odpovědět na soutěžní otázku. Tři účastníci vyhrají knihu Až najdu klíč.

Soutěž končí v neděli 17. prosince ve 23:59, výherce kontaktujeme e-mailem a jejich jména zveřejníme na blogu.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na našem e-shopu.

9788027518180

Lars Kepler přichází s napínavou detektivní sérií — pod novým pseudonymem! Soukromá vyšetřovatelka Julie Starková přijímá u sebe v kanceláři neohlášenou návštěvu. Per Günter Mott, který je jedním z majitelů úspěšné rodinné firmy, se předchozího dne zúčastnil schůze správní rady firmy a povečeřel na svém panství v severozápadním Švédsku. Ráno pak v mobilu našel fotografii zkrvaveného svázaného muže s pytlem na hlavě. Kvůli výpadkům paměti způsobeným velkým množstvím vypitého alkoholu ale netuší, jak se snímek do jeho telefonu dostal a kdo je na něm zachycený. Ze strachu o svoji pověst si Per Günter chce Julii najmout, aby očistila jeho jméno, než se do případu vloží policie. Julie požádá svého bývalého manžela Sidneyho Mendelsona, který pracuje u městské policie, aby si vzal volno a s vyšetřováním jí pomohl. Stále ještě trochu doufá, že by to mohla být šance získat ho zpět. Julie a Sidney se společně vydají do honosného sídla, kde se postupně seznamují se všemi členy rodiny Pera Güntera. A jak se brzy ukáže, každý z nich má své tajemství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *