Soutěž LUXOR – Neviditelné ženy

SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Neviditelné ženy!

Daty nabitá kniha, která vás obohatí i rozhořčí – to jsou Neviditelné ženy od Caroline Criado Perez, provokativní příručka, která zkoumá příčiny genderové nerovnosti v domácnostech, na pracovištích, v lékařských ordinacích, politice i dalších oblastech. A my pro vás máme tři výtisky, o které si můžete až do 28. dubna zasoutěžit. Zkuste svoje štěstí!

Co je třeba udělat pro šanci na výhru jednoho ze tří výtisků knihy Neviditelné ženy od nakladatelství Host?

Do soutěže se zapojíte přes odkaz níže – stačí vyplnit vaše kontaktní údaje a správně odpovědět na soutěžní otázku. Tři účastníci vyhrají knihu Neviditelné ženy.

Soutěž končí v neděli 28. dubna ve 23:59, výherce kontaktujeme e-mailem a jejich jména zveřejníme na blogu.

9788027518685

Provokativní kniha, která vás přiměje dívat se na svět novým pohledem

Data jsou pro moderní svět zásadní. Od ekonomického rozvoje přes zdravotnictví až po vzdělávání, politiku nebo veřejnou správu — při rozdělování zdrojů i přijímání zásadních rozhodnutí se spoléháme na čísla. Značná část dat však nezohledňuje pohlaví — považuje muže za standard a ženy za atypické. Za tuto předpojatost ovšem ženy platí svým časem, penězi a často i životem.

Caroline Criado Perez v knize Neviditelné ženy zkoumá příčiny genderové nerovnosti v domácnostech, na pracovištích, při lékařských diagnostikách, v politice i dalších oblastech. Kniha, postavená na stovkách případových studií z celého světa a napsaná s energií, vtipem a jiskřivou inteligencí, je průlomovým, nezapomenutelným odhalením, které změní váš pohled na svět.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *