Hubnout se má od hlavy

Je to jednoduché říct, ale těžké provést, řeknete si. Ale za zkoušku to rozhodně stojí! Tahle knížka vám pomůže odhalit skryté příčiny vašeho přibírání na váze, dozvíte se, co je zdrojem vašeho stresu. Ano, nadváha může mít v některých případech opravdu velice málo společného s jídlem! Tuk se začíná ukládat i důsledkem strachu, hněvu nebo neochoty projevit pocity a myšlenky.

Tohle však není klasická příručka o hubnutí, která vám dá vzorek jídelníčku, po kterém shodíte nejméně 5 kilogramů za 10 dní! Nemá ani lákavé obrázky jídel, po kterých zaručeně zhubnete, i přesto, že se budete cpát od rána do večera. Krůček po krůčku vám pomůže zamést ve své hlavě, odstranit negativní myšlenky, vyprášit kožich všemu co bylo, co nechceme a už ani nemůžeme změnit. Naučí vás vnímat sebe sama, být k sobě laskavější, vnímavější ke svému tělu a svým potřebám. Hubnout se má totiž od hlavy.

S klidným svědomím můžu říct, že to opravdu funguje. Ne naráz, pomalu cítíte, jak se to začíná rozhýbávat a kila jdou dolů. O emocionální stránce ani nemluvě, všechno jde, když se chce. Očista těla opravdu musí začít u očisty duše, jinak nebude mít vaše úsilí dlouhodobý účinek.

Autorčino motto zní: Pokrok, nikoli dokonalost. A mně nezbývá, než plně souhlasit! 4 centimetry v pase jsou pryč. Léto totiž už čeká!

Hodnocení: 90 %

Autorka: Kamila Školníková

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *