Duel

Hravé léto – hry především pro dospělé

Společenské hry rovná se rodinná zábava. Nebo snad ne?

Shit HappensV naší červnové akci najdete také celou řadu her, které si užijete spíše s přáteli než v rodinném kruhu. Důvodů je více. Kupříkladu bláznivě nekorektní světový hit Sh*t Happens ocení všichni příznivci černého a drsnějšího humoru. Měli jste někdy pořádný den blbec? Myslíte si, že ho nikdo nemůže trumfnout? No tak schválně… Toto je perfektní zábava nejen pro všechny hráče legendárních Cards against Humanity.

Stranger thingsBlafovací hru na motivy seriálu Stranger Things si užijete, i pokud jste neviděli ani epizodu. (I když by to byla škoda – retro devadesátkový hororový seriál je mimořádně povedený.) Ve zkratce, na zapadlém americkém maloměstě řádí mozkožrout a snaží se posednout mysl všech počestných občanů. Ti se mu v tom naopak pokouší ze všech sil zabránit. Vtip je v tom, že nikdo netuší, kdo z hráčů je vlastně mozkožroutem…

Bum bum burritoTo Bum Bum Burrito je hrou z úplně jiného těsta. Jednoduchá pravidla, připomínající oblíbené kvarteto, doplňuje vybíjená s pěnovými burrity. Tato hra se samozřejmě dá hrát i s dětmi – ale něco nám říká, že nejvíce legrace si s ní užijete při pozdně večerních dýcháncích s malou skupinou blízkých přátel!

Jestli preferujete sofistikovanější zábavu, než je vymýšlení nejhorších možných osudů nebo burritová bitva, právě vychází i pořádná makačka na bednu. Komplexní strategie 7 divů se dočkala verze pro dva hráče, nazvané Duel. Postavte svou civilizaci, staňte se velkým státníkem, vojevůdcem i budovatelem a proveďte ji vítězně skrze tři historické epochy.

Červen se v Luxoru ponese ve znamení deskových a karetních her! Nejlepší a nejzábavnější hry, které pobaví celou rodinu, u nás až do 30. června nakoupíte se slevou 20 %. Prožijte hravé léto s Luxorem.