20231016 Bobky a fajnovy koreni krest 27

FOTOGALERIE: V Luxoru to žije autogramiádami a křty!

Luxor není jen knihkupectvím s regály plnými knih. Je také místem setkávání, kde často a rádi pořádáme autogramiády, besedy s autory, křty i jiné akce. Nahlédněte do fotogalerie několika z těch, kterými Luxor ožil tento podzim, a rovnou se podívejte, kde se potkáme příště!

Křest knihy Broni Sobotky Let Your English September

Hravou příručku nejčastějších chyb v angličtině Let Your English September oblíbeného lektora Broni Sobotky autor pokřtil s herečkou Terezou Kostkovou.

Křest knihy Jana Svěráka Světakrásy

Oscarový režisér a oblíbený autor Jan Svěrák představil svou sbírku osobních vzpomínek, snů i postřehů Světakrásy.

Křest knihy Ivy Pekárkové Kam jede tohle nástupiště

Kmotrou knihy příběhů z londýnských vlaků a nádraží Kam jede tohle nástupiště od Ivy Pekárkové se stala Dana Drábová.

Křest knihy Marty Kučíkové Italské mentolky

Knihu úsměvných příhod z italského podhůří (sem tam okořeněnou oblíbeným receptem) Italské mentolky Marty Kučíkové pokřtila zpěvačka Kamila Nývltová.

Křest knihy Zuzany Hubeňákové Bobky a fajnový koření

Humornou sbírku povídek Zuzany Hubeňákové Bobky a fajnový koření pokřtili televizní „lovci“ Viktorie Mertová (Belladonna), Jiří Martínek (Vševěd) a Václav Slabyhoudek (Pan Lišák).

Tip: Nezapomeňte nahlédnout ani do fotogalerie z pražské návštěvy Neala Shustermana, jejíž součástí byla i velká autogramiáda v Luxoru!

Podzim je na autogramiády a křty opravdu bohatý – podívejte se do našeho kalendáře akcí, kde zjistíte, co pro vás chystáme. Neustále přibývají další události, tak nezapomeňte čas od času nahlédnout. Těšíme se na viděnou!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *