Neal Shusterman 21

FOTOGALERIE: Neal Shusterman navštívil Prahu i Luxor

V Luxoru se minulý týden odehrála jedna z největších událostí roku – svou návštěvou totiž naše knihkupectví poctil oblíbený spisovatel Neal Shusterman! Autor bestsellerové dystopické young adult série Smrtka do Prahy dorazil jako hlavní host akce HumbookFest. Předtím však stihl nejen autogramiádu v Paláci knih Luxor, ale i výlet po historickém centru Prahy. Pojďte se s námi podívat na fotogalerii z jeho návštěvy!

Prohlídka Prahy

Na prohlídku Prahy Neal Shusterman vyrazil nejen se zástupci týmů Humbooku a Luxoru, ale i s autorkou Brigid Kemmerer, která byla dalším vzácným zahraničním hostem HumbookFestu. Ochutnal klasická česká jídla i pivo, a dokonce také trdelník – zkrátka Praha se vším všudy…

Autogramiáda v Luxoru

V Paláci knih Luxor pro podpis svého oblíbeného autora dorazily stovky fanoušků! Knihkupectví praskalo ve švech a fronta se táhla přes celé patro – Neal Shusterman však na všechny strany vytrvale rozdával nejen autogramy, ale i úsměvy. S podpisem se tak dostalo úplně na všechny (a pár podepsaných výtisků Neal schoval i přímo do polic knihkupectví).

Ještě před autogramiádou autor stihl také dopoledne s novináři. Na rozhovor se tak můžete těšit v Magazínu LUXOR i na našem blogu.

HumbookFest

V sobotu pak nastal hlavní bod programu – HumbookFest, největší young adult festival ve střední Evropě. Zde se Neal Shusterman setkal s fanoušky na dvou autogramiádách, vlastní besedě i společné besedě s autorkami Brigid Kemmerer a Stacey Marie Brown.

Fotografie z HumbookFestu: Matěj Hošek

Na to, jak jsme prožili den s Nealem Shustermanem, se podívejte i na našem TikToku:

Neal si pobyt v Praze i setkání s fanoušky užil opravdu naplno, doufáme tedy, že za námi opět dorazí. Za bezchybnou organizaci jeho návštěvy zde rozhodně musíme poděkovat Karolíně Skácelové! Sledujte náš blog, ať vám neunikne také rozhovor s autorem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *