LUXOR kvetnova kampan 1080 x 1080 FB IG feed dark post

Akce na květen

Chcete vědět, co všechno jsme si pro vás v Luxoru připravili? Čtěte dál!

V květnu na Luxoru vykvetla celá řada nových akcí pro čtenáře každého věku (i když je pravda, že na své si přijdou hlavně děti a fanoušci YA). Byla by škoda, kdyby vám některá unikla – v tomto článku se dozvíte, jaké knížky v jednotlivých slevových akcích najdete a do kdy budou v našem internetovém knihkupectví platit.

Největší květnovou akcí je určitě náš Pestrý květnový výběr. Přes osmdesát knih se slevou až 80 % ocení hlavně mladší čtenáři – pohádky, první čtení, dětské encyklopedie, naučnou literaturu, ale i řadu nových titulů pro Young Adults budeme mít v akci až do 31. května nebo do vyprodání zásob. Pokud byste nechtěli kupovat zajíce v pytli, tato akce navíc platí i na kamenných prodejnách Luxor, kde si můžete knihy prohlédnout.

Po jedné z nejdelších a nejsychravějších zim posledních let a propršeném jaru se zdá, jako by květen skočil rovnýma nohama do léta. To je skutečně už za rohem a proto jsme si pro vás připravili akci s názvem Letní relax. Najdete v ní všehochuť hned několika žánrů, které mají jediného společného jmenovatele: léto. V akci máme cestopisy, (nejen) grilovací kuchařky a lehké dovolenkové čtení se slevou až 80 %. I tato akce platí do 31. května nebo do vyprodání zásob.

Kdyby se ale snad počasí nevydařilo a potřebovali byste nějak zaměstnat zvídavého předškoláka, máme tu Skvělou zábavu na doma. Spousty omalovánek, vystřihovánek, pracovních sešitů, samolepek, luštěnek a dalších titulů pro malé ještě-ne-čtenáře máme na našich stránkách se slevou 30 % až do 31. července nebo do vyprodání zásob.

Stále také platí i akce nazvaná Prolistujte svět. Kvalitní turistické průvodce Rough Guides a Bradt tu seženete se slevami až 55 %. Průvodce zeměmi pěti kontinentů (na průvodce Antarktidou bohužel stále čekáme) budeme mít zlevněné až do 30. června nebo do vyprodání zásob.

Sdílet