MicrosoftTeams image 25

Podcast Knihkupectví LUXOR: Rozhovor s cestovatelem Tomášem Vaňourkem

V tomto dílu podcastu Knihkupectví LUXOR sice Ivana Oberhofnerová a Lucie Zelinková nesdílí své čtenářské tipy (to abyste měli čas dohnat resty z minule), zato ale přináší poutavý rozhovor se zajímavým hostem. Zavítal k nim totiž Tomáš Vaňourek, cestovatel, který se vydal po stopách Hanzelky a Zikmunda do Asie i Afriky.

V podcastu povypráví nejen o svých knihách Zikmund 100 a Expedice Z101: Po stopách Hanzelky a Zikmunda, ale také o tom, co je podle něj esencí cestování. Dozvíte se i to, proč bylo středoafrické jídlo snad ještě horší než súdánské vězení.

Pokud vám unikly předchozí díly, všechny z nich najdete na Spotify i Apple Podcasts.

O knize Expedice Z101:

9788026444442

Mladý dobrodruh Tomáš Vaňourek se opět vydává cestou Hanzelky a Zikmunda, tentokrát v doprovodu odbornice na Afriku Lindy Piknerové. Společně vyrážejí z Tunisu přes Egypt, Súdán, Seychely a Mahé. A čeká je toho víc než dost: vykradené auto, proslulé město odpadků, uvíznutí v poušti, vězení, rozličné tropické choroby a nakonec i státní převrat. Připojte se k nim prostřednictvím dobrodružného cestopisu, který doprovází řada unikátních fotografií!

Chcete se inspirovat čtenářskými tipy z předchozích dílů podcastu Knihkupectví LUXOR? Tady je najdete přehledně na jednom místě:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *