Martin Vopěnka – Podcast Knihkupectví LUXOR

Podcast Knihkupectví LUXOR: Rozhovor s autorem a nakladatelem Martinem Vopěnkou

V tomto dílu podcastu Knihkupectví LUXOR sice nesdílíme své čtenářské tipy (to abyste měli čas dohnat resty z minule), zato ale Ivana Oberhofnerová přináší poutavý rozhovor se zajímavým hostem. Do podcastu totiž zavítal Martin Vopěnka, autor více než dvou desítek knih, který založil a vede nakladatelství Práh a je předsedou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.

Vyprávět bude nejen o své nové knížce Na co nemůžeš sáhnout, která vyjde už v listopadu – dotkneme se i toho, k čemu je dobré mít fungující a aktivní Svaz českých knihkupců a nakladatelů nebo co by pro knižní trh znamenala 0% sazba DPH.

Také se dozvíte, jaké bylo zakládat nakladatelství těsně po revoluci, jaké knihy prodal úplně nejvíc nebo jestli někdy šlápnul vedle. A také to, jaké novinky přinese nakladatelství Práh v předvánoční sezóně.

Pokud vám unikly předchozí díly, všechny z nich najdete na Spotify i Apple Podcasts.

9788024293875

O knize Na co nemůžeš sáhnout:

Pokoušeli jste se někdy dětem vysvětlit, co je to láska, radost, pomoc, rok nebo demokracie? S abstraktními pojmy to může být docela složité, protože si je nemůžeme prohlédnout, ani si na ně sáhnout. A právě proto vznikla tato jedinečná encyklopedie! Najdete v ní více než 500 hesel, která jsou rozdělena do tří úrovní podle obtížnosti a složitosti. Takže s touto knihou vás už žádná zvídavá otázka malého rozumbrady nezaskočí – ať už se bude vaše ratolest zajímat o pocity, povolání či přírodní nebo společenské jevy. O nádherně barevné a veselé ilustrace se postaral oceňovaný výtvarník Jakub Cenkl.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *