Volný lístek na film Zvonilka a tvor Netvor do kina

Jestliže v době od 10. února do 1. března 2015 nakoupíte v Paláci knih Luxor DVD s vílou Zvonilkou, získáte na pokladně jeden volný lístek na film Zvonilka a tvor Netvor.

Tato akce platí na kolekci 6 DVD s vílou Zvonilkou či jednotlivá DVD – Zvonilka a piráti, Zvonilka: Tajemství křídel, Zvonilka a velká záchranná výprava, Zvonilka a ztracený poklad, Zvonilka a Zvonilka: Tajemství křídel z edice Disney mánie.

Máme omezený počet lístků – 50 ks, které je možné využít v síti kin CineStar až do konce března 2015.

O filmu

Zvonilka a tvor Netvor je dobrodružný film o Zvonilce a Disney vílách, které se vydávají na nové dobrodružství plné napínavých okamžiků. Zábavná víla Fauna se zvířecím talentem věří, že nikdo by neměl dát na první dojem, tím méně pokud se jedná o podivné zvíře, které se jmenuje Netvor. Fauna a Netvor se stanou přáteli, ale Zvonilka a její kamarádky si nejsou úplně jisté, jestli je tato příšera pro Hvězdnou roklinku zrovna to pravé. Elitní víly strážkyně chtějí tvora Netvora zajmout, protože se bojí, aby nezničil vílí domov. Fauna musí uvěřit svému srdci, zavřít oči a jednat, jinak nemá šanci víly přesvědčit, aby společnými silami Netvora zachránily.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *