Výbušná koťátka

Hravé léto – Výbušná koťátka

Výbušná koťátka jsou ultimátní karetní párty hra, která nesmí chybět na žádné deskovkové sešlosti. Zrádně jednoduchá pravidla, zákeřné taktizování, a především návyková hratelnost dělají z koťátek evergreen, který nikdy nezestárne.

A jak přesně se to hraje? Pravidla jsou jednoduchá – každé kolo si líznete kartu, a pokud jde o Výbušné koťátko, jste ze hry. Všechny ostatní karty jsou v balíčku proto, abyste se tomuto neslavnému konci vyhnuli.

Můžete se díky nim dívat do balíčku, donutit protivníka lízat karty místo vás nebo, pokud není zbytí, výbušná koťátka nějakým absurdně vtipným způsobem zneškodnit. Navíc čím déle hrajete, tím vyšší je šance, že si výbušné koťátko vytáhnete a ze hry vypadnete.

Jinými slovy, jde o bláznivou kombinaci Černého Petra a ruské rulety (kulky v revolveru tu ovšem nahrazují koťátka), okořeněnou pořádnou porcí fixlování. Specifický je i výtvarný styl koťátek; v balíčku najdete karty jako Nene, Nekromour, Zvracečička nebo Výsadek speciální králičí jednotky.

Výbušná koťátka Přisprostlá ediceSoučasně se základní sadou, která je výborná pro tři a více hráčů, vyšla také Přisprostlá edice. Pravidla má stejná, jen ten smysl pro humor je zde poněkud… svébytnější. Pokud netušíte, o čem je řeč, chvilka hledání na internetu vám určitě rozšíří obzory!

Výbušná koťátka Edice pro 2 hráčeNově vychází také speciální úprava pro dva hráče a také explozivní párty sada, která umožní hru až patnácti hráčů zároveň. Ta je ovšem limitovaná a po vyprodání nemůžeme garantovat, že obdržíme další kusy – pokud ji chcete získat hned teď a se slevou, neváhejte.

Červen se v Luxoru ponese ve znamení deskových a karetních her! Nejlepší a nejzábavnější hry, které pobaví celou rodinu, u nás až do 30. června nakoupíte se slevou 20 %. Prožijte hravé léto s Luxorem.

Sdílet