Příběhy z kostek

Hravé léto – Příběhy z kostek a další hry pro děti

Bylo nebylo – a jak to bylo dál? To záleží jen na vás a vaší představivosti!

Příběhy z kostek Harry PotterHra Příběhy z kostek (Story Cubes) se od jiných společenských her liší hned v několika ohledech. Stačí hodit kostkami a můžete začít vyprávět příběh podle vlastní fantazie. Není zde vítězů ani poražených, jde jen o zábavu s rodinou či přáteli, díky které navíc můžete rozvíjet své komunikační schopnosti. Příběhy z kostek jsou navíc perfektní hrou na cesty, kostky jsou v podstatě nezničitelné a malá kovová krabička vydrží i dlouhé cesty. Nyní navíc vychází také verze, která potěší všechny fanoušky Harryho Pottera. Byla nebyla jedna kouzelnická škola v Bradavicích…

Poprask na kolejíchO poznání akčnější je nová kostková hra s roztomilým medvědem WRR v hlavní roli. V Poprasku na kolejích musí hráči ovládnout vlak, který řídí zlotřilý krokodýl Crocs. Pravidla připomínají klasickou hru v kostky, kde se hráči snaží posbírat různé kombinace – jen na kostkách nejsou čísla, ale obrázky. A také je ve hře podstatě více medvědů, krokodýlů a pohádkových postav.

To ale není vše. Právě vychází i verze Výbušných koťátek pro děti – v hlavní roli se tu představí oblíbení žlutí Mimoni, které děti znají z animovaných pohádek. Můžeme vás ujistit, že vtipy jsou tu úplně stejně střelené jako v dospělácké verzi, jen jsou o poznání méně oprsklé.

TimelinePokud máte větší děti, můžete si spolu zavzpomínat na hodiny dějepisu ve hře Timeline. Vědomostní hra, kde budete každou chvíli dumat nad tím, zda se mohl Mozart potkat s Beethovenem, vám určitě pořádně zavaří mozkové závity! (Než to zkusíte vyhledat, nejenže se setkat mohli – dokonce se opravdu setkali v roce 1787.)

Červen se v Luxoru ponese ve znamení deskových a karetních her! Nejlepší a nejzábavnější hry, které pobaví celou rodinu, u nás až do 30. června nakoupíte se slevou 20 %. Prožijte hravé léto s Luxorem.

Sdílet