audioblog1

Užívejte si knížky do uší… co poslouchat v těchto dnech

Poslední týdny tráví většina z nás hlavně doma. Každý den je stejný jako ten předchozí a každý z nás se snaží vymyslet pro sebe a své blízké zábavu. Někdo více vaří, jiní zase uklízí celý dům a další si například užívají více času na čtení. Co když vám ale čas na čtení chybí a rádi byste si nějaký ten příběh přesto přečetli. Ještě že jsou tu audioknihy!

Nakladatelství Témbr spatřilo světlo světa teprve před pár týdny. Za tu dobu ale stihlo vydat hned několik skvělých audioknih napříč žánry. Rozhodně je tedy z čeho vybírat.

Audioknihám vévodí poslední měsíce krimi, detektivky a thrillery. Jinak tomu není ani u nakladatelství Témbr. Konec hry je třetí a závěrečný díl krimi trilogie od Daniel Colea. Kniha obletěla sociální sítě a sbírá skvělé recenze. Nelze ale opomenout její audioverzi, ve které uslyšíte hlas Martina Stránského a Moniky Žákové. Před pár dny vyšla již čtvrtá audiokniha oblíbeného Stefana Ahnhema s názvem Motiv X a zhruba před 3 týdny dostal audiopodobu i Devátý hrob. Znamená to jediné, všechny knihy tohoto skvělého autora si nyní můžete poslechnout z pohodlí vašich domovů. Hlasovou podobu celé série má na svědomí Pavel Soukup.

audioblog3

U napětí ještě chvíli zůstaneme a přesuneme se k žánru psychothrillerů. Do něj totiž spadá horká novinka Dokonalá manželka od J. P. Delaneyho v podání Tomáše Pavelky. J. P. Delaney je u nás velmi známý autor, který má na svém kontě úspěšný psychothriller Ta přede mnou a Věř mi. Dokonalá manželka není jen obyčejným psychothrillerem, autor do něj přidal i moderní technologie. Rozhodně stojí za poslech.

Fanoušci žánru young adult už více jak týden jásají, jelikož se kniha Muffin a čaj dočkala své audioknihy. Tento LGBT román, od autora Theo Addaira se těší velké oblibě a příběh Daniela a Kita je opravdu nezapomenutelný. Hlasy audioknize propůjčili Jiří Suchý z Tábora a Jiří Köhler.

audioblog2

Posledním tipem je novinka známé spisovatelky Marcely Mlynářové s názvem Dvakrát dole, jednou nahoře. Autorka se s posluchači a čtenáři dělí o své pozoruhodné příhody a cesty. Knihu čte Adéla Kubačáková.

Audioknihy jsou skvělou formou odpočinku, už jste je zkusili?

Karolína Skácelová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *