Vanek4 clanek

Sladké poklady Romana Vaňka

Pečete, vaříte, milujete českou kuchyni? Pak je tady právě pro vás nová kuchařka oblíbeného šéfkuchaře Romana Vaňka – Sladké poklady české a moravské kuchyně. Bezmála dvě stovky nadýchaných a voňavých receptů na všechny možné tradiční dobroty, jimž s chutí podlehnete.

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s novinkou, nad kterou se vám již díky názvu budou sbíhat sliny. Sladké poklady české a moravské kuchyně doplňují a navazují na Vaňkovu dnes již bezmála ikonickou kuchařku Poklady klasické české kuchyně. S téměř 190 recepty se stane vaší studnicí a věrným pomocníkem při pečení a přípravě neskutečně dobrých, moderně zpracovaných, a přesto velmi tradičních českých a moravských sladkých receptů.

Vanek2 clanek

Roman Vaněk se rozhodl prošmejdit domácnosti svých známých a přátel a vybrat ty nejlepší sladkosti pro všechny mlsné jazýčky. S manželkou Janou toužili jen po tom opravdu nejlepším, co se najde v rodinných kuchařských zápisnících. Po pravých rodinných pokladech, jež si všichni schraňujeme v zamoučněných deskách, tisíckrát ohmataných při vaření a pečení. A receptů našli skutečně bezpočet. Těšit se tak můžete na sladké pokrmy, dezerty, buchty, koláče, štrůdly, bábovky a jiná lahodná pokušení, která si všichni pamatujeme od našich babiček a maminek.

A jelikož je to kuchařka vskutku k nakousnutí, Roman Vaněk ji osobně představí také v reklamním spotu. Do kuchyně, tedy do zákulisí tohoto natáčení jsme se vás mj. dnes rozhodli pozvat alespoň prostřednictvím fotografií.

Natáčení si užil nejen Roman Vaněk, ale i všichni spolupracovníci.

Vanek3 clanek

Využívali jsme pokažených záběrů, abychom mohli uloupit jeden z těch nádherných stříhaných koláčů. Jeden z nich najdete i na přebalu knihy a v kuchařce samozřejmě i podrobný recept na přípravu hrdiny budoucího reklamního spotu. ?

Vanek5 clanek

Sladké poklady české a moravské kuchyně jsou nadčasovou kuchařkou, podle které se dá opravdu vařit! Přejeme dobrou chuť!

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *