motivace

7 knih, které vám pomohou dodržet novoroční předsevzetí

Více číst, trávit méně času online, konečně začít běhat, naučit se anglicky, nenechávat věci na poslední chvíli… Předsevzetí mohou vypadat všelijak, všechna ale mají jedno společné: Pokud jim nebudete věnovat úsilí, pravděpodobně nejpozději koncem ledna zůstanou zcela zapomenutá a vaše návyky se vrátí do starých kolejí. Vybrali jsme pro vás několik knih, které pomohou tomu, abyste na nový rok vykročili vstříc lepšímu já!

Gabriela Peacock – Mladší za 2 týdny

„Není třeba být perfektní, hlavní je začít!“

2 3

Nutriční specialistka, mezi jejíž klienty se řadí i členové britské královské rodiny, se ve své druhé knize věnuje procesu stárnutí – zkoumá jeho příčiny i to, jak ho zpomalit. Pokud jste si tedy usmysleli věnovat pozornost svému zdraví, vyvážené stravě, pravidelnému spánku, otužování nebo třeba tréninku mozku, je tato příručka jasná volba!

Adéla Bryjová – Pilates živě

Začít se cvičením není nic jednoduchého. A ještě těžší bývá u něj vydržet! V publikaci lektorky pilates nenajdete suchou teorii, ale místo toho se dozvíte, jak k pohybu přistupovat, proč vás někdy nebaví nebo vám nejde, jak u něj vydržet a kde na něj vzít čas. A samozřejmě i návod na to, jak si doma efektivně a zábavně zacvičit.

3 3

Karolína Fourová – Výživná kniha o jídle

4 3

O tom, co jíst a nejíst, už toho bylo napsáno mnoho. Jenže jak se v tom vyznat, když si jednotlivé výživové proudy často protiřečí? Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin, vás ve svých bestsellerových publikacích Výživná kniha o jídle a Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete provede spletitým světem zdravé výživy a zodpoví veškeré otázky, které vás kdy ve spojitosti s jídlem napadly.

Aneta Martinek – Organizační porno

„V knize budete pravděpodobně hodně zvýrazňovat a podtrhávat. Tohle je přesně ta kniha, která si o to přímo říká.“

Čas si nekoupíte, ale můžete s ním pracovat tak, abyste ho měly dostatek! A ano, ten ypsilon je tam schválně – spoluzakladatelka firmy #HolkyzMarketingu Aneta Martinek se totiž ve své knize o organizaci času zaměřuje primárně na ženy. Jejich biologie a postavení ve společnosti jsou totiž v mnohém jiné než u mužů, a proto pro ně běžně uváděné univerzální rady mnohdy nejsou účinné. Naučte se určit si priority a uspořádat pracovní i osobní čas tak, aby odpovídal vašim představám!

5 2

Jan Menděl – Magie duchovního života

„Tato kniha je laskavým budíčkem, který vás něžně pohladí po vlasech a zašeptá: Prober se, vstaň a začni opravdu žít.“

6

Hledáte způsob, jak docílit štěstí v mnoha oblastech svého života? Vyzkoušejte příručku Magie duchovního života! Oblíbený motivátor a kouč Jan Menděl, autor bestselleru Uprdelismus, ve své novince nabízí návod na to, jak se v dnešním materiálním světě vrátit ke své duchovní podstatě – a to tak čtivě a srozumitelně, že se v tom neztratí ani úplní začátečníci.

Jen Sincero – Jsi fakt borec, umíš vydělat prachy

Samy o sobě sice peníze štěstí nepřinesou, když ale schází, může to způsobit nejednu ustaranou vrásku na čele… Chcete se v novém roce dostat do finanční kondice? Od autorky světového bestselleru Jsi prostě borec nyní můžete získat návod, jak dokážete vydělat tolik peněz, že se vám o tom ani nesnilo. Dejte vale svým pochybnostem, strachu i výmluvám, změňte svůj život a konečně si dopřejte blahobyt podle svých představ!

7

Dr. Julie Smith – Proč mi tohle nikdo neřekl dřív?

8

Péče o duševní zdraví je klíčem ke šťastnému životu! Tato kniha vás naučí, jak ho posílit a udržet si psychickou pohodu i v těch nejnáročnějších obdobích. Odborné rady a účinné techniky terapeutky Julie Smith vám pomohu vyrovnat se s úzkostmi, s kritikou, s depresí, vybudovat si sebejistotu, nalézt motivaci nebo se naučit odpouštět sami sobě. To celé v podobě krátkých hesel, která si můžete vzít k srdci během pár okamžiků.

Výběr více knih, které vám pomohou být vaším nejlepším já, najdete zde:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *