Navrh bez nazvu 37

Knihkupec Honza doporučuje: 7 nejoblíbenějších deskovek

Hledáte dokonalou společnou zábavu pro celou rodinu nebo na párty s přáteli? Sáhněte po některé z osvědčených deskových her! Náš knihkupec Honza, šéf oddělení deskovek v Luxoru, pro vás vybral ty úplně nejoblíbenější.

ZOMBIE KOŤÁTKA

20230921 Luxor 20

„Strategická karetní verze ruské rulety s kočičkami v hlavní roli!“

Svižná a napínavá karetní hra Výbušná koťátka způsobila ve světě her hotovou explozi zájmu – kdo ji někdy hrál, naprosto chápe proč. V její zombie verzi vás ale setkání s vybuchujícím koťátkem ze hry nevyřadí – pořád je tu šance v podobě zombie koťátka!

Hru můžete hrát samostatně, funguje ale také jako rozšíření základní verze.

DIXIT DISNEY

„Starý dobrý Dixit, ale s nádhernými obrázky ze světa Disney.“

Bestsellerová hra Dixit, ovšem tentokrát v Disney provedení. Okouzlující obrázkové karty s oblíbenými pohádkovými postavami vyprávějí právě takový příběh, jaký jim sami přisoudíte. Fantazii zde zapojí jak děti, tak dospělí, a možná se nebudete stačit divit, s čím malí i velcí vypravěči přijdou!

20230921 Luxor 25

DESÍTKA

20230921 Luxor 27

„Vědomostní hra, ve které na svůj tah nemusíte čekat tak dlouho.“

Jeden okruh, 10 otázek, 10 odpovědí. A na každého přijde řada – ovšem pozor, pokud na další otázku odpovíte špatně, předchozí správná odpověď propadne… V této svižné kvízové hře je 200 okruhů, 2000 otázek a 2000 možných odpovědí, rozhodně vám tedy na chvíli vystačí. A až dojdou, pořiďte některé z tematických rozšíření.

WHAT DO YOU MEME?

„Párty hra, kde kombinujete hlášky s obrázky tak, aby to bylo co nejvtipnější.“

Bláznivou párty hru ocení především milovníci internetových memů! Přiřaďte k obrázku tu nejlepší hlášku a královsky se pobavte nad nečekanými kombinacemi. Kdo vytvoří nejlepší meme, získává bod.

20230921 Luxor 21

ASSASIN’S CREED

20230921 Luxor 29

„Kooperativní deskovka, kde vyrážíte do Benátek splnit 26 misí.“

Ponořte se do světa kultovní videohry v propracované kooperativní deskovce! Čekají na vás dobře známé i nové postavy. Vyberte si své asasíny s unikátními schopnostmi, bojuje zbraněmi, které pro vás vytvořil Leonardo da Vinci, a unikněte svým pronásledovatelům na střechy a věže. O napětí a překvapení nebude nouze.

EXTRALIGA ALL-STARS

„Karetní hra, kde si sestavíte vlastní tým snů.“

Dokonalá karetní hra pro hokejové nadšence! Nadraftuje to svého týmu živoucí hokejové legendy, zabojujte o vítězství se svými protihráči i „virtuálními“ soupeři a doveďte svůj tým až k extraligovému titulu!

20230921 Luxor 22

ODLOŽENÉ PŘÍPADY – SMRTÍCÍ PŘÍBĚH

20230802 Luxor 57 1

„Úniková hra, která vás vtáhne do řešení dávno odloženého případu.“

Vyřešte vraždu, která trápí malé anglické městečko! O život zde v roce 1988 přišel mladý investigativní reportér, policie však přes veškerou snahu případ nevyřešila… Ponořte se do dokumentů, obsahujících veškeré stopy i výpovědi svědků – a rozlouskněte případ, ať mají obyvatelé městečka opět klid na duši.

Bodla by vám nová deskovka, ale žádný z tipů není tak úplně přesně ono? Podívejte se na náš e-shop, kde jich na vás čeká více než dva tisíce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *