LUXOR 11 na paperbacky ONLINE Akce a slevy 864 x 576 px bez textu a ATC tlacitka

Perfektní čtení na léto? Vybrali jsme ho za vás!

V Luxoru pro čtenáře děláme všechno! Aby vaše prázdniny stály za to, vybrali jsme pro vás hromadu skvělého letního čtení, které teď pořídíte v akci 1+1 zdarma. Oblíbené paperbacky mnoho místa nezaberou, nemusíte se tedy bát do kufru zabalit rovnou oba kousky. Nebo pro jistotu třeba čtyři… Na své si přijdou milovníci romantiky, fantasy, napětí i young adult. Které knížky bychom si na dovolenou sbalili my?

Becky Albertalli a Adam Silvera – Co když jsme to my
Arthur a Ben. Jeden věří, že osudová láska může přijít kdekoli a kdykoli, druhý se právě rozešel s přítelem a není až tak přesvědčen o tom, že by mu vesmír hrál do karet. Když na sebe v New Yorku během letních prázdnin narazí, jeden druhého nedokážou dostat z hlavy… Co když se ve městě s osmi miliony obyvatel už nikdy nepotkají? A co když ano… ale jejich první rande dopadne naprosto katastrofálně? Tato oddechová LGBT romantika je sladká a osvěžující jako kopeček zmrzliny.

Julia Quinn – Bridgertonovi: Vévoda a já
Simon, vévoda z Hastingsu, vymyslel geniální plán, jak se zbavit vdavekchtivých dívek – uzavře dohodu s Daphne, mladší sestrou svého přítele, že se jí bude naoko dvořit. A jak to s vévodou, odhodlaným zůstat svobodný navěky, asi dopadne, už možná tušíte… Břitké dialogy, osvěžující slovní přestřelky a samozřejmě i pořádná dávka romantiky jsou pro čtení pod slunečníkem dokonalou volbou. A po návratu se můžete pustit třeba do celé série.

Neal Shusterman – Smrtka

Konec lidského života býval v rukou přírody. Ale my jsme jí ho ukradli. Teď máme monopol na smrt my. My jsme jejím výhradním distributorem.

Jak by to vypadalo, kdyby lidstvo zvítězilo nad nemocemi, stárnutím, a nakonec i nad smrtí? Přelidnění teď brání pouze elitní cech Smrtek – ten rozhoduje o tom, kdo bude žít a kdo zemře. Dva mladí lidé, Citra a Rowan, jsou vybráni, aby se stali učedníky tohoto řemesla – vyhrát však může pouze jeden… Čtivá young adult sci-fi vás okouzlí neokoukanou zápletkou a možná z vás vymámí i pár slz.

Lorraine Brown – Vlak do Paříže
Jak moc může změnit život jedna obyčejná jízda vlakem? Hlavní hrdinka Hannah cestuje se svým přítelem Simonem do Amsterdamu. Ani jeden z nich však netuší, že má být vlak v noci rozpojen a jeho polovina (ta, ve které sedí Hannah) zamíří o 500 km dál – do Paříže. Hannah tak uvízne v cizím městě bez zavazadel, bez Simona, zato však s jedním otravným Francouzem. Oddechovka o lásce, zradě i hledání sebe sama je perfektní čtení na cesty. Jen si dejte pozor, zda sedíte ve správném vagonu!

Karen M. McManus – Dva tajemství neudrží
Prostředí střední školy, vražda i láska. Autorka bestselleru Jeden z nás lže vás ve své další knize přenese do městečka Echo Ridge. Sem se právě přestěhovala Ellery – radši by ale byla kdekoliv jinde. Před pěti lety tu byla zavražděna královna maturitního plesu a letošní maturitní sezónu už teď někdo prohlásil za loveckou sezónu. A aby vrah dokázal, že to myslí vážně, další místní děvče se ocitá na seznamu pohřešovaných… Tento strhující young adult thriller zhltnete za den na pláži!

Natalie Williamson – Pravidla se mají porušovat
Amber žije jen s mámou, která často střídá partnery. A sotva si je Amber stačí oblíbit, už jsou zase pryč… Amber si proto vytvoří seznam pravidel, které jí takové soužití usnadní. Tím nejdůležitějším je: nikdy si k máminým objevům nebo jejich příbuzným nevytvořit vztah! Jenže pak se nastěhují ke Kevinovi. Jeho dcera Cammie se s Amber snaží skamarádit, a navíc je tu ještě Cammiin nejlepší kamarád Jordan… Není už čas se s pravidly rozloučit? Až vás na rodinné dovolené přepadne ponorka, unikněte s touto young adult romantikou!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *