Navrh bez nazvu 40

Hlasujte pro Audioknihu roku 2023! Které audioknihy v Luxoru vedou?

Hlasování v soutěži Audiokniha roku 2023 je v plném proudu. O tom, který z 90 nominovaných titulů zvítězí, rozhodnete vy, čtenáři a posluchači! My si pro vás připravili pár tipů na audioknihy, které zákazníky i tým Luxoru v loňském roce zaujaly nejvíc. Nechte se inspirovat k poslechu i k hlasování.

Pavel a Jasmína Houdek – Moderní sebeobrana

AK907503

Moderní sebeobrana není trénink, je to životní styl – beze strachu a s pořádnou dávkou sebevědomí. Na kurzech Pavla a Jasmíny Houdek bývá hlava na hlavě. A my se vůbec nedivíme, dokážou totiž měnit život! I (audio)knižní verze Moderní sebeobrany vám ukáže, jak poznat vlastní hranice a uhájit si je. Ve škole, v práci i na ulici. Naučte se postavit sami za sebe a už si nenechte nic líbit!

Klára Vlasáková – Těla

Jedna z nejprodávanějších audioknih posledních měsíců! Česká autorka Klára Vlasáková chtěla v literatuře vidět více starších ženských postav. Takových, které nebudou jen něčí matky nebo tchyně, ale silné osobnosti s vlastním názorem a příběhem. A tak si přesně takovou knihu napsala. Román Těla líčí osudy ovdovělé šedesátnice Marie a její dcery Rózy. Jedna se pro společnost pomalu stává neviditelnou a ta druhá se snaží sžít se svou novou rolí – tou mateřskou…

AK895280

Martin Moravec – Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení

AK863564

Nejznámější český kriminalista a bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš vyřešil stovky vražd a teď v knižním rozhovoru s novinářem Martinem Moravcem vypráví o vrazích, obětech i nejzajímavějších případech. Vraždí muži jinak než ženy? Kam zabijáci ukrývají mrtvoly? Kterých pachatelů mu bylo líto? Kdy mu šlo o život a jak se vyrovnával se zlem, které viděl? Připravte se, začíná výslech!

Bernhard Schlink – Vnučka

V roce 1964 se ve Východním Berlíně do sebe zamilují studentka z Východu a student ze Západu. On jí pomůže utéct, vezmou se. Teprve po smrti své ženy se sedmdesátník Kašpar dozví její tajemství: před útěkem porodila dceru a nechala ji v NDR. Kašpar najde nejen dceru, ale i čtrnáctiletou vnučku – při vzájemném poznávání ale zjišťují, že se jejich světy i názory diametrálně liší… Poutavá „odeonka“ je vhledem do moderní německé historie i složitých mezilidských vztahů.

8596434012891

Ken Follett – Na věky věků

AK875941

Audio verze pokračování legendárního historického románu Pilíře země vám svou dvoudenní stopáží v tašce ušetří pěkného 1,25 kg! Děj vás zavede do anglického městečka Kingsbridge v roce 1327. Do spletitých osudů zdejších obyvatel, jejichž život je nerozlučně spjat s chodem dvou místních klášterů a obchodními úspěchy vlnařského cechu, tentokrát podstatným způsobem zasáhne největší pohroma seslaná na lidský rod: epidemie moru, která vyhladí skoro polovinu tehdejší evropské populace. 

Máte jasno? Pusťte se do hlasování! Stačí vybrat svého favorita a zadat e-mail, jméno a příjmení. Hlasovat lze pouze jednou, tak vybírejte pečlivě…

Chcete si doplnit svou digitální knihovnu? Nahlédněte do naší akce na audioknihy a e-knihy, kde najdete bestsellery se slevou až 50 %!

audioknihy 1260x840 3 1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *