soutez 780x519 2

SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Mýty na talíři!

Taky už vám ze všech těch poučkách o tom, co jíst a nejíst, jde občas hlava kolem? Až do 18. června si můžete s Luxorem zasoutěžit o novinku Mýty na talíři! Zapomeňte všechno, co víte o jídle – tato příručka čtivě a přehledně vyvrátí známé výživové trendy a citlivě vás navede správným směrem.

Co je třeba udělat pro šanci na výhru jednoho ze tří výtisků knihy Mýty na talíři od nakladatelství Host?

Do soutěže se zapojíte přes odkaz níže – stačí vyplnit vaše kontaktní údaje a správně odpovědět na soutěžní otázku. Tři účastníci vyhrají knihu Mýty na talíři: Proč téměř všechno, co se říká o jídle, není pravda.

Soutěž končí v neděli 18. června ve 23:59, výherce kontaktujeme e-mailem a jejich jména zveřejníme na blogu.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na našem e-shopu.

Jak se dobře najíst, neublížit si – a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky. Snídejte takto, pijte tolikrát denně, nesnídejte vůbec, cukr je zlo, káva je dobro, ale jen v určitou denní dobu, sklenka vína denně prospěje nebo taky možná uškodí… Každý člověk si přitom od změny stravovacích návyků slibuje něco jiného – někdo chce zhubnout, jiný zase nabrat svaly, spousta lidí dietou řeší své zdravotní problémy a ještě více jich chce prostě zkusit žít podle posledních trendů. Jak se v nich ale vyznat, když je jich tolik a stále přibývají další a další? Mýty na talíři od uznávaného vědce a odborníka na výživu Tima Spectora tyto módní diety a trendy jeden po druhém rozebírají a ukazují, že za nimi často spíše než věda stojí marketing, lidové pověry nebo vládní programy. O jídle bychom proto měli přemýšlet jinak než ve formě striktních pravidel či zázračných triků – stravování je pro člověka daleko důležitější, než se může zdát.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *