otevřeno blog1

S radostí hlásíme, že máme otevřeno!

Ode dneška můžeme po více než měsíční pauze opět přivítat zákazníky a čtenáře uvnitř našich knihkupectví Luxor. Máme z toho určitě stejnou radost jako vy, jak jsme se od vás dnes také dozvěděli. Byli jsme se podívat v Paláci knih Luxor a také na pár všetečných otázek nám odpověděl Vlado Mikuš, zástupce vedoucí Paláce.

otevřeno blog2

Jak dnes probíhalo otevření a o co se čtenáři nejvíce zajímají?
Otevřeli jsme v osm, během pár minut se dostavil největší nápor lidí, nakupují vánoční dárky a hojně se obrací na naše knihkupce s dotazy na radu ohledně knih. Lidé nakupují opravdu hodně, nejen knihy, ale i dárkové a doplňkové zboží.

Jaká bezpečnostní opatření jste zavedli?
Těsně před otevřením bylo knihkupectví samozřejmě kompletně vydezinfikováno.
Máme otevřený pouze hlavní vchod, kde stojí dva pánové z ostrahy, kteří rozdávají čísla, jimiž regulujeme počet návštěvníků v knihkupectví. U vstupu a na pokladnách jsou rozmístěné dezinfekce a ubrousky pro návštěvníky i zaměstnance, aby je mohli kdykoli použít.
Kolem poledne tu byla i policie, podívat se, jak obchodníci dodržují nařízení ohledně bezpečnosti a byli jsme pochváleni. S naší organizací na prodejně byli spokojeni.

otevřeno blog3

Ostraha rozdává u vchodu čísla pro kontrolu počtu lidí

Jak zabraňujete tvoření zbytečných front u pokladen?
Máme všechny pokladny trvale obsazeny, aby lidé nečekali, netvořili se fronty a mohli tak okamžitě zaplatit.

Zeptali jsme se na názor i jednoho ochotného zákazníka:
Nakoupil jsem několik knih, všechno, pro co jsem přišel jsem našel. Jsou to už dárky na Vánoce a pro sebe jsem hledal učebnici. Líbí se mi, jak to tu máte zorganizované, přehledně, plus mi poradila slečna na info, když jsem hledal regál s knihami s personalistikou.

otevřeno blog4

I knihkupci už se na zákazníky těšili

Děkujeme všem našim knihkupcům za skvělou práci a čtenářům za spolupráci a neutuchající přízeň.

Luxor, nejen knihkupectví

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *