papir1

S Luxorem i v papírnictví jako doma!

Tužky, nůžky, výtvarné potřeby, batohy, tašky, voňavé sešity, třpytky, jednoduše všechno, nač si jen vzpomenete… Taky tak milujete papírnictví a všechno, co tam prodávají? Pokud jste z Brna, máme pro vás výbornou zprávu ? Otevřeli jsme totiž úplně první papírnictví Luxor!

Papírnictví Luxor je originálním a moderním konceptem papírnictví, postaveným na nejlepších světových a českých značkách. Najdete u nás kompletní nabídku školních potřeb.

papir2

Ze špičkových psacích potřeb neopomíjíme například českou legendu Koh-i-noor či německé Stabilo. Pamatujeme na nejlepší české výrobce batohů a aktovek Bagmaster a Stil či krásných školních doplňků Karton P+P. Pro výtvarníky nabízíme kromě základních výtvarných potřeb (značek jako jsou Jovi, Aladine či Primo), i potřeby pro náročnější, od firem Daler Rowney, Darwi či Cadence.

A jaké bychom byli papírnictví, kdybyste u nás nesehnali i další kancelářské potřeby… Takže i ty u nás najdete v široké nabídce, a to včetně luxusních značek typu Parker či Filofax.

papir3

Protože nejen školou a prací člověk živ je, můžete v papírnictví Luxor rovněž vybírat nejen ze spousty deskových her, ale i další inteligentní zábavy. A kdybyste měli s výběrem z tak bohaté nabídky potíže, náš vyškolený personál vám vždy ochotně pomůže.

Nové papírnictví Luxor najdete v obchodním centrum Olympia Brno.

papir4