Prosecco 123 kopie

Prosecco a čokoláda k nákupu – oslaďte si svátky dárkem z Luxoru

Rozhodli jsme se vám zpříjemnit předvánoční a vánoční nákupy a připravili jsme pro vás dárek k nákupu ve všech knihkupectvích Luxor.

940x788 prosecco

Ke každému nákupu tří a více knih z Edice světový bestseller získáte zdarma láhev Prosecca. Knížky z této edice poznáte je podle zlaté nebo stříbrné pečeti kvality na obálce.

Pozor, nabídka platí pouze pro zákazníky starší osmnácti let, mladší čtenáři získají voucher na prosecco pro svého zákonného zástupce!


940x788 merci

Myslíme ale i na mladší čtenáře. Pořídíte-li si knihy z nakladatelství Yoli nebo Pikola v hodnotě alespoň 599 Kč, přidáme vám jako dárek čokoládovou bonboniéru Merci.

 

Obě akce platí od 1. 11. do 24. 12. 2019 (nebo do vyprodání zásob), a to při nákupu ve všech knihkupectvích Luxor, a rovněž pro objednávky, které si osobně vyzvednete na prodejně.

Pokud nevíte, kde začít s výběrem, nechte si poradit od nás. Připravili jsme pro vás výběr z nejlepších detektivek z Edice světový bestseller ZDE, nějaké z výjimečných titulů z produkce Pikoly máme TADY a zajímavé knihy z produkce Yoli najdete ZDE.

Celý rok jste nám zachovávali věrnost a my bychom vám za to rádi poděkovali. Pravda, občas to nebylo snadné, ale stále pracujeme na tom, abychom naplnili naše poslání; přinést vám co nejširší výběr kvalitní literatury v kulturním prostředí, které si knihy zaslouží. Přese všechna úskalí a zádrhele bychom rádi věřili, že se nám to dařilo a daří, a za vaši dlouhodobou přízeň jsme vám neskonale vděční.

Luxor, v knihkupectví jako doma

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *