Patrik Hartl vydává novinku Gazely!

„Dva roky jsem ve své fantazii strávil jako žena.“ Právě vyšel nový román Patrika Hartla Gazely!

Moment, kterého jsme se v posledních týdnech nemohli dočkat, je konečně tady! Gazely, nový román Patrika Hartla, je v prodeji! Jestli se některé novince troufáme předpovědět, že bude hitem podzimu i Vánoc, je to právě tento román.

„Dva roky jsem ve své fantazii strávil jako žena. Bylo to neuvěřitelně osvěžující dobrodružství. Představoval jsem si, jak bych jako žena žila, pracovala, milovala a snažila se být šťastná. A napsal jsem Gazely. Příběh tří nejlepších kamarádek. Jestli máte chuť, užijte si s Gazelami nejbouřlivější týden jejich života… 😊“

Tak na svých sociálních sítích uvedl čerstvou novinku Patrik Hartl. Knihy nejpopulárnějšího českého autora, který nedávno oslavil neuvěřitelný milion prodaných výtisků, jsou čtivé a návykové – jak pro svůj milý humor, sympatické postavy a zamotané vztahy, tak i pro břitkou češtinu, se kterou umí autor bravurně nakládat. A jak naznačuje anotace, i u novinky Gazely se čtenáři mohou těšit přesně na takového Hartla, jakého znají a milují.

Anotace románu Gazely:
Toto je příběh bouřlivého týdne tří nejlepších kamarádek, které kdysi chodily do třídy s Prvokem, Šampónem, Tečkou a Karlem. Šárka v pondělí oslaví narozeniny, večer ztratí mobil a v úterý se jí kvůli tomu otřese život v základech. Karolína ve středu přivítá doma svého manžela, se kterým rok nežila, a musí se to znovu začít učit. A Helena během pátku konečně uvěří, že by mohla zapomenout na rozvod a znovu se zamilovat. Události těchto všedních dní je vrhnou do takových turbulencí, že ani jedna z nich večer před víkendem netuší, jak bude její život vypadat v neděli.

9788076111226

Je to román o radostech, které nejde prožít bez odvahy, o nekonečném boji o rodinnou harmonii a o náctiletých snech, kvůli kterým je třeba riskovat. Užijte si tu jízdu s Gazelami! 🙂

Připomeňte si i předchozí oblíbená díla Patrika Hartla:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *