Chodov článek blog

Luxor ve Westfield Chodov se přestěhoval a vyrostl

Knihkupectví Luxor v pražském obchodním centru Westfield Chodov se přes léto 2021 přestěhovalo do prvního poschodí centra na zcela nové místo. Knihkupectví se zvětšilo a nabídne vám všechny oblíbené knihy, ale i spoustu dalšího navíc. Přijďte ho s námi obhlédnout o slavnostním otevíracím víkendu 27. – 29. srpna.

Naše krásná prodejna ve Westfield Chodov se přestěhovala do prvního poschodí obchodního centra a vyrostla, abyste si nakupování a prohlížení knížek či školních, kancelářských i výtvarných potřeb užili ve větším pohodlí.

Chodov článek blog 2

Fotografie je ilustrační, pochází z původní pobočky

Těší se na vás natěšení knihkupci, kteří pro vás celou pobočku vyzdobili, napěchovali novinkami i oblíbenými tituly. Připravené máme samozřejmě školní potřeby pro studenty i školáky, stolní hry a spoustu dalšího, nač jste v Luxorech zvyklí. Můžete si dokoupit také hromady čtení ještě na poslední letní dovolené či se zásobit na podzim.

Vydat se k nám můžete hned o otevíracím víkendu od pátku 27. do neděle 29. srpna. Máme pro vás spoustu překvapení, například soutěž o krásný kávovar či dárek k nákupu v podobě láhve (skoro) oroseného prosecca, kterým si můžete zpříjemnit čtení ? A další už zjistíte, až přijdete.

Chodov článek blog 5

Fotografie je ilustrační, pochází z původní pobočky

A co vás v novém knihkupectví Luxor čeká? Pan vedoucí Libor Tomáš nám to prozradil: „Celý přesun prodejny o patro výš jsme se snažili pojmout jako velkou příležitost. Položili jsme si otázku, co u nás mají zákazníci nejraději, jaké žánry upřednostňují a co u nás naopak postrádají. Následně jsme se zaměřili na to, abychom to, co nás činilo pro zákazníky atraktivní, zachovali. A zároveň přidali něco navíc. Proto na nové prodejně zákazníci najdou spoustu novinek, nejen z knižních titulů, ale nově u nás objeví rozšířenou nabídku papírnictví, bohatší nabídku hudebnin či osvědčené značky jako diáře a zápisníky Leuchtturm nebo pera Parker.“
Celý rozhovor s panem vedoucím najdete zde na blogu.

Přijďte za námi do knihkupectví Luxor ve Westfield Chodov!
Luxor, nejen knihkupectví

Fotografie jsou pouze ilustrační, pocházejí z původní pobočky (ta nová je pro vás zatím překvapením).