dar blog 3

Knížka V bílém plášti pomáhá Thomayerově nemocnici

Celý letošní rok jsme se znovu a znovu přesvědčovali o tom, že solidarita a všemožná podpora nejsou lidem v naší republice naštěstí cizí. Různé možnosti podpory a pomoci, především všem těm v první linii, jste hojně využívali také vy čtenáři. Jednou z nich byla třeba koupě knihy V bílém plášti.

V květnu letošního roku vydalo nakladatelství Euromedia pod značkou Listen povídkovou sbírku V bílém plášti a přislíbili, že z každého prodaného kusu přispějí 20 Kč Thomayerově nemocnici. Tuto informaci jste mohli najít na speciální pásce na knize „Koupí této knihy přispějete 20 Kč Thomayerově nemocnici.“

dar blog 2

V prosinci došlo ke spočítání prodaných výtisků a předání šeku Thomayerově nemocnici v Praze. Do 12. listopadu 2020 jste zakoupili 5 141 kusů této knihy, příspěvek pro zdravotníky Thomayerovy nemocnice tedy činí krásných 102 820 Kč.

dar blog

Antonín Kočí, vedoucí nakladatelství, předal šek řediteli nemocnice doc. MUDr. Zdeňku Benešovi, CSc., který byl výší daru opravdu mile překvapen ? Vedení nemocnice bylo zároveň velmi potěšeno, že byla k podpoře vybrána právě jejich nemocnice.

Děkujeme, že pomáháte, i když to mnozí z vás určitě letos také nemají snadné. A zároveň jsme rádi, že pořád tak rádi čtete ?

Luxor, nejen knihkupectví