Harry Potter in Concert

UKONČENO – SOUTĚŽ: Vyhrajte 2×2 lístky na koncert Harry Potter a Kámen mudrců™

Také pořád tak trochu tajně doufáte, že se váš dopis do Bradavic jenom někam zatoulal? Zasoutěžte si o magický zážitek, který vám roky ve škole čar a kouzel alespoň trochu vynahradí! Do soutěžního formuláře níže nám napište, kdo je vaše oblíbená postava z Harryho Pottera, a získejte možnost vyhrát dva lístky na koncert Harry Potter a Kámen mudrců™, který se koná 10. února 2024 v hale O2 Universum v Praze.

Soutěž probíhá do 31. ledna. Vybírat budeme dva výherce, kteří získají po dvou vstupenkách. Ty budou zaslány elektronicky po vyhlášení vítězů.

O koncertu:

Po více než pěti letech se do České republiky vrací unikátní série koncertů Harry Potter a Kámen mudrců™ in Concert!

Zatímco se na velkém 16metrovém plátně bude promítat dnes už legendární film Harry Potter a Kámen mudrců™, jeho podmanivou hudbu od skladatele Johna Williamse vám naživo zahraje 90členný symfonický orchestr Filharmoniků města Prahy. Jedinečný audiovizuální zážitek tak přináší magickou atmosféru oblíbeného filmu, umocněnou působivým zážitkem ze živé hudby.

Ani Luxor u takto kouzelného zážitku nesmí chybět. Na místo přivezeme hned dva stánky s filmovým a knižním zbožím, které udělá radost všem „potterheads“. Zasoutěžte si a buďte u toho!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *