20230613 Letem svetem krest 29

FOTOGALERIE: V Luxoru to žije. I o prázdninách!

Luxor není jen knihkupectvím s regály plnými knih. Je také místem setkávání, kde často a rádi pořádáme autogramiády, besedy s autory i jiné akce. A občas vyjedeme i do terénu. Podívejte se na fotogalerii toho, co se u nás za poslední dobu událo!

Colours of Ostrava

Na festival Colours of Ostrava jsme vzali nejen dočasné knihkupectví s výběrem skvělého čtení, ale taky Luxor stage, která ožila vystoupením několika zajímavých autorů i hostů. A jak vidíte, většinou byla hlava na hlavě!

KVIFF

Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech jsme nemohli chybět – kromě toho, že si u nás filmové fanoušci mohli zapůjčit deskové hry nebo pořídit letní čtení pro zkrácení dlouhé chvíle, jsme zde také pokřtili novou knihu Quentina Tarantina Filmové spekulace. Jejímu kmotry se stali Marek Eben, Petra Nesvačilová a Pavel Sladký.

Křest knihy Letem světem za pár korun

I „doma“ v Paláci knih Luxor je neustále živo! V červnu jsme pokřtili knížku Zuzany Zvěřové Letem světem za pár korun. Jejími kmotrami se staly Kristýna Kohoutová a Lucie Macháčková – a jak je vidět i z fotogalerie, panovala veselá atmosféra!

Křest knihy Odkaz lidské mysli

Pokřtili jsme i knížku Radka „Sterakdary“ Starého Odkaz lidské rasy. Palác knih praskal ve švech a fronta na autogram byla tak dlouhá, že ten den mnoho čtenářů přišlo pozdě domů na večeři…

Olympic v Plzni

Legendární kapela Olympic oslavila 60 let své existence, a to velkolepým turné! Před koncertem se její členové zastavili ještě u plzeňského Luxoru, kde se setkali s fanoušky, poskytli rozhovor i autogramy a představili knihy Petra Jandy Olympic 60 a Dávno plus.

Beseda s Jørnem Lierem Horstem

Do Paláce knih Luxor zavítal vzácný host – norský autor detektivek Jørn Lier Horst. Kromě autogramiády a besedy tu proběhl i křest jeho novinky Otázka viny, jejímiž kmotry se stali Lucie Bechynková a Janek Kroupa.

Už v září vyjde spousta knižních novinek – a to znamená jediné: potkáme se i na mnoha křtech a autogramiádách. Zůstaňte na příjmu, ať je nezmeškáte. Na viděnou v Luxoru!

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *