vanocni poděkovani blog

Děkujeme za celý letošní rok!

Pomalu končící rok 2020 je v mnohém unikátní a složitý. Někdo by možná řekl, že přinesl jen to špatné, ale my v Luxoru si myslíme, že nám dal také mnoho dobrého. Jedním z těch výjimečných poznatků je, že jste se letos rozhodli číst snad ještě více než kdy jindy. I proto je na místě předvánoční poděkování.

Děkujeme všem skvělým čtenářům, kteří nám letos zachovali přízeň, i když byla zavřená knihkupectví. Že jste se po opětovném otevření zase mezi knihy vrátili a četli a četli. Děkujeme, že jste v neskutečném množství objednávali v našem e-shopu, dokonce tak moc, že se nám párkrát zavařil systém ? A doufáme, že jste udělali velikou radost nejen knihami z Luxoru sobě či svým blízkým.

A další velké poděkování míří právě k našim kolegům v knihkupectvích, kteří se celý rok starali o váš stálý přísun dobrého čtení, dárků, her a všeho dalšího, co Luxor nabízí. Zvládli zavřená knihkupectví, v řádu hodin skvěle předělali Luxory na obrovské výdejny objednávek z e-shopu, a i když to občas nebylo snadné, stejně vám k nákupu přidali také úsměv. Jsme moc rádi, že v Luxorech pracují lidé s nadšením pro knihy, jež vám umějí tak dobře předat. A věříme, že také právě díky nim se cítíte na všech našich pobočkách jako doma.

podekovani článek blog 6 1

Pevně doufáme, že si budeme dělat vzájemně radost také v roce 2021, a všichni se ve zdraví a dobré náladě sejdeme opět mezi regály v Luxoru.

Děkujeme za přízeň a přejeme vám i našim kolegům v knihkupectvích poklidné vánoční svátky a šťastný vstup do nového roku,

váš Luxor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *