sestřička blog

Darujte knížku nejen zdravotním sestřičkám

Hrdiny tohoto podivného roku je jednoznačně zdravotní personál. Sestřičky, lékaři a ostatní, kteří za nás odvádí tu nejdůležitější práci v boji s pandemií. Riskují přitom své vlastní zdraví a tím i zdraví svých blízkých, na které v posledních týdnech nemají ani mnoho času.

Svaz českých knihkupců a nakladatelů přišel s iniciativou Knížka pro sestřičku. Luxor se stal hrdým partnerem této iniciativy. Na jaře jsme darovali knížky dětem zdravotníků a nyní dáváme příležitost i vám, našim skvělým čtenářům a zákazníkům, jak můžete projevit zdravotníkům svůj vděk. Darovat jim knížku.

Jak na to?
Stačí, když u objednávky vyplníte místo jména heslo knizkaprosestricku. Stejný kód, prosím, doplňte také do poznámky k objednávce. Takto dárky pro zdravotnický personál hned bezpečně poznáme. Nejsnazší způsob platby těchto knih je potom platba předem, kdy uhrazené tituly můžeme rovnou předat obdarovaným. Nenechte se pak zmást e-mailem či SMS výzvou k odběru. Nebojte, knihy doputují na správná místa ?

Tímto způsobem můžete věnovat nejen knihy, ale i dárkové poukázky pro nákup v knihkupectvích Luxor.

Pokud zvolíte jako způsob dopravy osobní vyzvednutí, můžete také nějaké z objednaných knih darovat přímo na pobočce, kde pak místo převzetí ohlásíte, že se jedná o dar do akce #knizkaprosestricku.

sestřička1

Kam knížky poputují?
Jednotlivé pobočky Luxoru si vybrali konkrétní zdravotnická zařízení, kterým knihy darují. Pokud chcete obdarovat zdravotníky v konkrétní nemocnici, ZDE najdete, kam budou knihy zaslány. Jedná se však o domovy pro seniory, záchrannou službu, nemocnice, domy s pečovatelskou službou i Lékaře bez hranic.

Kde najdu další informace?
Veškeré potřebné informace najdete také ZDE.

Děkujeme, že s námi v této složité době táhnete za jeden provaz, a těšíme se, až se zase sejdeme nejen mezi knihami v Luxoru!

Luxor, nejen knihkupectví

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *