HS5

Dárky nejen pro knihomoly

Sháníte drobný dárek pro rodinu, přátele či kolegy? Dáváte rádi svým blízkým malé pozornosti? Už víc nehledejte, ty nejkrásnější maličkosti i praktické dárky najdete u nás v Luxoru.

I bez Diora a Gucciho můžete udělat radost všem kolem sebe. Mezi knížkami totiž nyní v Luxoru najdete také celou řadu zábavných, lákavých, ale i praktických dárků, bez nichž prostě z knihkupectví nedokážete odejít. Přichází značka Happy Spirit a s ní bohatá přehlídka laskavých pozorností, které potěší i pobaví.

Máte doma milovníka kávy? Žádný problém, termohrnky a kelímky s veselými motivy udělají radost všem a jsou ideálním doplňkem pro podzimní čtení venku.

Pro malé i velké parádnice můžete vybrat praktické kapesní zrcátko s vtipnými nápisy a veselými motivy, které se hodí do každé kabelky. Abyste zrcátko neztratili, můžete si pořídit etuje ve stejném designu. Knihomolové zase ocení velký výběr knižních záložek, s nimiž už nikdy neztratí rozečtenou stránku.

HS3

Zapomínáte termíny a domluvené schůzky? Pak jistě využijete široké nabídky diářů a zápisníků Happy Spirit všech tvarů, velikostí i designů. Pokud toužíte spíše po konzervativnějším diáři, zaujme vás praktický a nesmrtelný kroužkový diář… O svůj oblíbený motiv nepřijdete, protože v tomto diáři vyměníte vždy jen obsah, tedy kalendárium na ten který rok.

HS4

Pasete-li po malém a veselém dárku k narozeninám, jmeninám nebo prostě jen pro radost, určitě vás potěší propisky, hrnky se jmény, originální vývrtky na víno, otvíráky na pivo či v neposlední řadě velmi oblíbená televizní deka. A když se venku rozprší, můžete si z knihkupectví Luxor odnést i deštník, který vám budou všichni závidět.

HS2

Tyto a mnohé jiné drobnosti najdete pod značkou Happy Spirit. Happy Spirit jsou zkrátka dárky pro každou šťastnou duši, která se umí radovat ze života a upřímně se raduje při obdarovávání ostatních.

 

A pozor! Až do konce října můžete ve všech knihkupectvích Luxor využít speciální Happy Spirit nabídku… Když totiž koupíte 3 a více produkty této krásné značky, získáte na ně slevu 30 %.HS článek na web

 

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *