Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Colleen Hooverová – Beseda a autogramiáda

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Colleen Hooverová, americká spisovatelka a nejoblíbenější young adult autorka současnosti, přijede v listopadu do Prahy, aby vám v Paláci knih Luxor osobně představila svou nejnovější českou knihu To nejlepší v nás! Můžete se těšit na besedu a chybět samozřejmě nebude ani autogramiáda. Těšíme se na vás!

Iva Moravcová – Zářit a nevyhořet

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Syndrom vyhoření je v dnešní době větší strašák než kdy jindy. Jak syndrom vyhoření poznat a jak mu předejít? To se dozvíte v knize psycholožky Ivy Moravcové, která se se syndromem vyhoření často potkává ve své praxi, a nadto jím před lety sama prošla. Knihu pokřtí Linda Finková, Iva Jirešová a Bára Kodetová. Těšit se můžete na skvělé hosty a moderátorku Lenku Špillarovou.

Ladislav Špaček – Moderní etiketa a Dědečku, vyprávěj o světě

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Mistr etikety Ladislav Špaček pokřtí v Paláci knih Luxor hned dvě své nové knihy. Moderní etiketa je přehlednou příručkou i praktickým průvodcem světem etikety. Knížka pro děti Dědečku, vyprávěj o světě je pokračováním úspěšné série knížek o zvídavé Viktorce a jejím dědečkovi a potěší každého milovníka příběhů. Křtu se zúčastní také ilustrátorka Dědečku, vyprávěj Sylva Francová.

young_block – papírový pomník k 30 letům svobody

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

young_block ve spolupráci s tiskárnou H.R.G představí v Luxoru limitovanou edici papírových zápisníků '20 19 89_30 let svobody’. Za návrhem jedinečných zápisníků stojí architekt a výtvarný umělec Michal Motyčka. Patronem kolekce je Jan Halada, aktivní účastník Sametové revoluce, historik a docent Univerzity Karlovy. V limitované edici vyjde přesně 1989 zápisníků, ten váš s unikátním číslováním si můžete s předstihem rezervovat a vyzvednout právě v den křtu v Luxoru! Zavzpomínejte spolu s tvůrci na časy minulé a vyjádřete vlastnictvím papírového pomníku své díky všem, kteří se o přesah minulosti do současnosti zasloužili!

Aleš Palán – audiokniha Raději zešílet v divočině a nová kniha Návrat do divočiny

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Kniha Aleše Palána Raději zešílet v divočině doplněná fotografiemi Jana Šibíka zaznamenala mezi čtenáři obrovský úspěch. Díky vydavatelství Tympanum si ji teď budete moci vychutnat i ve zvukové podobě v podání skvělých interpretů. Audiokniha se v Luxoru dočká slavnostního křtu, a když už budeme u toho, představíme vám i novou knihu Návrat do divočiny! Hosty budou Vilma Cibulková, Leoš Noha, Igor Bareš, režisér audioknihy Tomáš Soldán a další.

LIBEREC: Jitka Ludvíková – autorské čtení a autogramiáda

Knihkupectví Forum OC Forum, Liberec, Česká republika

Jitka Ludvíková, původně právnička, pravidelně utíkala od nudného psaní smluv a přípisů k psaní povídek. Dnes je autorkou řady populárních knížek pro děti i dospělé. V Luxoru vám představí svoji nejnovější knihu Dotek vraha. Chybět nebude ani autorské čtení a autogramiáda!

TÁBOR: Gump – Pes, který naučil lidi žít

Knihkupectví OD Dvořák OD Dvořák, Tábor, Česká republika

Chcete nahlédnout svět očima psího tuláka Gumpa? A co se s ním rovnou setkat? V knihkupectví Luxor v Táboře vám tohle přání splníme! Pokřtíme tam totiž knížku Filipa Rožka s názvem Gump: Pes, který naučil lidi žít. Těšit se můžete na slavnostní křest i hrdiny z knížky. A to nejen ty lidské, ale také psí. A hlavně na Gumpa! Tak ahoj v Táboře!

JIHLAVA – besedy o knížkách na Gurmet dnu s Krajem Vysočina

Citypark Jihlava Hradební 1, Jihlava, Česká republika

Luxor na Gurmet dnu! Pro naše čtenáře v Jihlavě a na Vysočině jsme si připravili hned dvě besedy o knížkách a autogramiády! V rámci akce Gurmet den s Krajem Vysočina pořádané v Cityparku Jihlava proběhnou od 14 a 16 hodin besedy s dvěmi úžasnými dámami - Valijah Klásovou a Zdeňkou Mazúrovou! Řeč bude o dobrém jídle, vaření, receptech, knížkách, a jak jinak, i o životě! Tak neváhejte a přijďte za námi! Budeme se těšit!

Pavel Kosatík – 100 x Václav Havel

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

„Nejsme jako oni a nikomu se nebudeme mstít.“ nebo „Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí.“ To jsou známé výroky Václava Havla. Spisovatel Pavel Kosatík se v knize 100 x Václav Havel nad těmito i dalšími výroky bývalého prezidenta zamýšlí v dobovém i současném kontextu. Myšlenkově živou a podnětnou knihu pokřtí senátor Marek Hilšer.

SMÍCHOV: Lucie & Nicole z A Cup Of Style

Knihkupectví Nový Smíchov OC Nový Smíchov, Praha 5, Česká republika

Přijďte si pro nové Motivační diáře od Lucky & Nicole Ehrenbergerových a využijte příležitosti si s nimi popovídat! Třeba o sychravém podzimu, blížících se Vánocích nebo novém podcastu. Srdečně vás zveme na besedu a autogramiádu Lucky & Nicole z A Cup Of Style! Budeme se na vás těšit!

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.