Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Daniela Kovářová – Jak hubnout a nezblbnout aneb Peklo s kily navíc

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Další knihu úspěšné spisovatelky Daniely Kovářové pokřtíme 30. října od 17 hodin v Paláci knih Luxor. Kniha Jak hubnout a nezblbnout aneb Peklo s kily navíc vás jistojistě pobaví svým ironickým humorem i nadhledem. Knihu pokřtí režiséři Zdeněk Troška a Tomáš Magnusek.

Radkin Honzák, Klára Mandausová a Alena Večeřová-Procházková – Holky to někdy nemaj lehký

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Ve středu 30. října v 18:30 pokřtíme v Paláci knih Luxor knihu z dílny tří autorů, psychiatra Radkina Honzáka, novinářky Kláry Mandausové a psychiatričky Aleny Večeřové-Procházkové. Knižní novinka nese název Holky to někdy nemaj lehký a tvoří ji vyprávění Radkina Honzáka proložené příběhy deseti žen, se kterými život pořádně zacloumal. Těšit se můžete na zajímavé hosty!

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.