Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Daniela Kovářová – Jak hubnout a nezblbnout aneb Peklo s kily navíc

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Další knihu úspěšné spisovatelky Daniely Kovářové pokřtíme 30. října od 17 hodin v Paláci knih Luxor. Kniha Jak hubnout a nezblbnout aneb Peklo s kily navíc vás jistojistě pobaví svým ironickým humorem i nadhledem. Knihu pokřtí režiséři Zdeněk Troška a Tomáš Magnusek.

Radkin Honzák, Klára Mandausová a Alena Večeřová-Procházková – Holky to někdy nemaj lehký

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Ve středu 30. října v 18:30 pokřtíme v Paláci knih Luxor knihu z dílny tří autorů, psychiatra Radkina Honzáka, novinářky Kláry Mandausové a psychiatričky Aleny Večeřové-Procházkové. Knižní novinka nese název Holky to někdy nemaj lehký a tvoří ji vyprávění Radkina Honzáka proložené příběhy deseti žen, se kterými život pořádně zacloumal. Těšit se můžete na zajímavé hosty!

Vladimír Beneš a Martin Moravec – Mé cesty do hlubin mozku

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Kniha nesoucí název Mé cesty do hlubin mozku je upřímnou zpovědí našeho nejznámějšího neurochirurga. Knižní rozhovor novináře Martina Moravce s neurochirurgem Vladimírem Benešem otevírá témata života a smrti, naděje i zázraků a limitů moderní medicíny. Knihu v Paláci knih Luxor slavnostně pokřtí Oldřich Kaiser, který spolu s Dášou Vokatou dokonce zahraje a zazpívá!

PALLADIUM: Aňa Geislerová a Lela Geislerová – P.S. Diář 2020

Knihkupectví Palladium NC Palladium, Praha 1, Česká republika

Odstartujte rok 2020 s Aňou a Lelou Geislerovými! Kreativní sesterské duo pro vás připravilo diář s citáty od Ani a neodmyslitelnými ilustracemi její sestry Lely. Aňa a Lela vám diář osobně představí a bez podpisů neodejdete! Společně s kmotrou Diáře, Nikol Štíbrovou, se na vás budeme těšit v knihkupectví Luxor v NC Palladium!

Simona Votyová – Chci tě mít ve skříni

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Podle prvního románu Provařená od Simony Votyové právě vzniká stejnojmenný celovečerní film v hlavních rolích s Barborou Seidlovou a Davidem Krausem. Její novou knihu o soužití dvou lidí Chci tě mít ve skříni pokřtíme v Paláci knih Luxor. Kmotrem knihy bude charismatický herec David Kraus!

Luděk Sobota – Holé a trapné dýchání

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Oblíbený herec a slavný komik Luděk Sobota pokřtí v Paláci knih Luxor svou knižní novinku nesoucí název Holé a trapné dýchání. Knihu plnou kratších i delších textů a fotografií z hereckého i soukromého života pokřtí Ivan Mládek, Jiří Suchý, Jiří Krampol a Oldřich Dudek.

Křest nové knižní edice YA nakladatelství Cosmopolis

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Přijďte s námi pokřtít novou edici YOUNG ADULT knih nakladatelství Cosmopolis. A že bude co oslavovat – 4 knihy 4 žánrů od 4 českých autorek! Svoje knihy určené nejen pro náctileté vám představí Kristina Hlaváčková, Tereza Barvíková, Terry Shaft a Dominika Digtyar.

Labyrint světa a ráj srdce s kolážemi Miroslava Huptycha

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Nakladatelství Práh připravilo nové vydání nejvýznamnějšího filozofického díla napsaného v českém jazyce. Jedinečnou velkoformátovou publikaci Labyrint světa a ráj srdce obsahující více než 50 dvoustranných koláží Miroslava Huptycha představí v Luxoru uvedou Monsignore Tomáš Halík, Pavel Kosatík a Jan Kumpera. Ukázky z knihy přečte Miroslav Kovářík a na klávesy zahraje Pillay.

SMÍCHOV: Lenka Jakešová, Dagmar Medzvecová – Kamarádi na výletě

Knihkupectví Nový Smíchov OC Nový Smíchov, Praha 5, Česká republika

Hravá knížka pro děti Kamarádi na výletě vypráví o veselých dobrodružstvích, která potkávají partu zvířátek. Příběhy doprovází krásné ilustrace a nechybí ani krátké písničky. Knihu vám v Luxoru představí její autorka Lenka Jakešová. Kmotrami knížky budou Dáda Patrasová a herečka Jana Molitorisová.

Jan Svěrák – Bohemia

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Jan Svěrák pokřtí v Luxoru svůj nový román Bohemia! Úspěšný český režisér a scenárista natočil doposud devět hraných filmů (mezi jinými Obecná škola, Kolja či Vratné lahve). Román nesoucí název Bohemia je pak jeho první knihou pro dospělé čtenáře. Do jaké míry čerpá v příběhu z vlastních zkušeností? I na to se Jana Svěráka můžete zeptat při besedě v Luxoru. Kmotrem knihy bude herec Kryštof Hádek.

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.