Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Vladimír Beneš a Martin Moravec – Mé cesty do hlubin mozku

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Kniha nesoucí název Mé cesty do hlubin mozku je upřímnou zpovědí našeho nejznámějšího neurochirurga. Knižní rozhovor novináře Martina Moravce s neurochirurgem Vladimírem Benešem otevírá témata života a smrti, naděje i zázraků a limitů moderní medicíny. Knihu v Paláci knih Luxor slavnostně pokřtí Oldřich Kaiser, který spolu s Dášou Vokatou dokonce zahraje a zazpívá!

PALLADIUM: Aňa Geislerová a Lela Geislerová – P.S. Diář 2020

Knihkupectví Palladium NC Palladium, Praha 1

Odstartujte rok 2020 s Aňou a Lelou Geislerovými! Kreativní sesterské duo pro vás připravilo diář s citáty od Ani a neodmyslitelnými ilustracemi její sestry Lely. Aňa a Lela vám diář osobně představí a bez podpisů neodejdete! Společně s kmotrou Diáře, Nikol Štíbrovou, se na vás budeme těšit v knihkupectví Luxor v NC Palladium!

Simona Votyová – Chci tě mít ve skříni

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Podle prvního románu Provařená od Simony Votyové právě vzniká stejnojmenný celovečerní film v hlavních rolích s Barborou Seidlovou a Davidem Krausem. Její novou knihu o soužití dvou lidí Chci tě mít ve skříni pokřtíme v Paláci knih Luxor. Kmotrem knihy bude charismatický herec David Kraus!

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.