Soutěž o 5 pobytů v Dolním Rakousku

Podmínkou účasti v soutěži je nákup nákup nad 300 Kč (v jednom nákupu) v prodejnách Neoluxor nebo na e-shopu a následná online registrace na http://www.dolni-rakousko.info/dovolena Soutěž probíhá v termínu od 1. 7. do 15. 8. 2014 

Pro účast v soutěži je nutné zadat číslo dokladu z nákupu (unikátní kód účtenky nebo číslo objednávky při nákupu na e-shopu) včetně osobních údajů a zodpovězení soutěžní tipovací otázky. Nákup a online registrace musí být učiněni v době konání soutěže. Zaregistrovat se do soutěže je možné vícekrát, avšak každý doklad o nákupu smí být v soutěži použit pouze jednou. Každý soutěžící může získat pouze jednu výhru v soutěži. Soutěžící je povinen uschovat originál nebo kopii dokladu o zaplacení soutěžního nákupu za účelem ověření platné účasti v soutěži a za účelem vydání výhry. 

Výhry

1. CENA – 1x rodinný pobyt na 4 dny/3 noci pro 4 osoby (2 dospělí, 2 děti) v 3* penzionu / nebo hostinci se snídaní v oblasti Mostviertel v Dolním Rakousku (včetně slevové karty Wilde Wunder)

2. CENA – 1x pobyt na 5 dní/4 noci pro 2 osoby ve 4* hotelu Schneeberghof s polopenzí v oblasti Wiener Alpen v Dolním Rakousku 

3. CENA – 1x pobyt na 4 dny/3 noci pro 2 osoby v 3* hotelu se snídaní v oblasti Podunajsko – Wachau v Dolním Rakousku (včetně jedné jízdy lodí po Dunaji a zapůjčení kol na ½ dne) 

4. CENA – 1x pobyt na 3 dny/2 noci pro 2 osoby v 4* Hotelu zum Brüdertor se snídaní v oblasti Weinviertel v Dolním Rakousku (včetně návštěvy sklepů vinařské vesnice a ochutnávky vín) 

5. CENA – 1x pobyt na 3 dny/2 noci pro 2 osoby v 3* hotelu s polopenzí v oblasti Waldviertel v Dolním Rakousku (včetně návštěvy tzv. Makové vesnice a oběda ve zdejším hostinci, návštěvy světa whisky a pohoštění v pivovaru)

Seznam výherců soutěže: 

Z celkového počtu platných registrací se správnou odpovědí bylo vybráno dle pravidel soutěže 5 výherců jejichž odpověď na tipovací otázku byla správná nebo bude nejblíže správné odpovědi ( správná odpověď byla 334 ). 

Dovolenkový pobyt pro 4 osoby v Dolním Rakousku získavá: 

Květa Krüger — Kamýk nad Vltavou 

Dovolenkový pobyt pro 2 osoby v Dolním Rakousku získávají: 

Monika Klajblová — Praha 

Lukáš Rynda — Litoměřice 

Anna Gollerova — Praha 

Martina Malátková — Praha 

Výhercům blahopřejeme a všem ostatním děkujeme za účast! 

Slosování provedeno dne 20.8. 2014, dle pravidel soutěže, správnost a platnost slosování potvrzuje provozovatel soutěže. Pobytové vouchery budou výhercům odeslané v nejbližších dnech! Čerpání pobytu je pak možné po upřesnění termínu mezi výhercem a poskytovatelem pobytu, dle volných kapacit partnerských hotelů. Organizátor soutěže: Niederösterreich Werbung GmbH, Niederösterreichring 2, Haus C, 3100 St. Pölten, Rakousko,

E-mail: [email protected] , www.dolni-rakousko.info

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *