Navštivte naše knihkupectví Starobrněnská nebo Avion v Brně a vyhrajte rodinnou dovolenou v Dolním Rakousku!

Jak se zapojit a vyhrát?

Stačí navštívit knihkupectví Neoluxor Starobrněnská nebo Avion v Brně v období od 1. 12. do 31. 12. 2015, požádat o „Dolnorakouskou zimní pohlednici“ a následně se zaregistrovat vyplněním dotazníku na: www.dolni-rakousko.info/zimni-soutez pod heslem, které najdete právě na zadní straně „Dolnorakouské zimní pohlednice“.

Výhra v soutěži: 

2 rodinné dovolené pro 2 dospělé osoby a 2 děti (do 14 let) na 3 dny/2 noci se snídaní v rezortu JUFA Bergerlebnis Resort v Annabergu nebo v hotelu Alpengasthof Enzian v Mönichkirchenu,  včetně 3denního skipasu v rodinných lyžařských střediscích Annaberg nebo Mönichkirchen v Dolním Rakousku. Přejeme Vám hodně štěstí při slosování! Úplná pravidla soutěže

Zima v Dolním Rakousku je tak nádherná

Krátká vzdálenost, moderní dětské lanovky a vleky a rozmanité sjezdovky pro začátečníky společně s náročnými svahy pro lyžařské profíky dělají z Dolního Rakouska perfektní místo pro vaši rodinnou dovolenou.Přesvědčte se sami, jak krásná je zima v Dolním Rakousku, a vyhrajte rodinnou lyžařskou dovolenou v Annabergu v rezortu JUFA Bergerlebnis Resort nebo v Mönichkirchenu v hotelu Alpengasthof Enzian.

Více informací o zimě v Dolním Rakousku: www.dolni-rakousko.info

Výherci:

  • Tomáš Karny
  • Rebeka Noskova
Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *