Životem na zelenou blog

Projeďte životem na zelenou

Amerického herce Matthewa McConaugheyho snad ani není třeba představovat. Díky jeho nové knize Životem na zelenou máte šanci jej poznat blíže a ze zcela jiné strany. A zároveň, díky jeho nápadům a poznatkům, můžete udělat vlastní život veselejším.

Matthew McConaughey je americký herec a producent, který vloni oslavil 50. narozeniny. Proslavil se především rolemi sympaťáků a rozmazlených „vyčůránků“ v romantických komediích. Tento milovník dobrého humoru však není jen komickou figurkou, ale především představitelem drsných a spravedlivých hrdinů.

Svou knihou Životem na zelenou dokázal, že je také vášnivým milovníkem života a velmi zručným spisovatelem. Životem na zelenou nejsou tradiční memoáry, jedná se spíše o deníkové zápisky, vzpomínky a historky z osobního i profesního hercova života, proložené množstvím neocenitelných rad a postřehů, jak si náš krásný pobyt na Zemi skutečně užít. A stejně jako se z maličkostí skládá svět, při čtení si střípek po střípku skládáte obraz člověk i umělce Matthewa McConaugheyho.

„Pokud by mým největším přáním bylo sednout si a mluvit s tebou… poslouchal bys?“
– Matthew McConaughey, 12 let

Sám autor o knize říká, že je milostným dopisem věnovaným životu. Jestli mluví pravdu, o tom se již přesvědčte sami. Jisté je, že si jeho vyprávění užijete. Hercův příjemný a poklidný postoj, vypravěčský um a vskutku poutavé zážitky vás nadchnou a jednoduše vtáhnou. Příběh obyčejného kluka z Texasu, který se vydal na neuvěřitelnou cestu, a díky své slávě se nyní může podělit o názory a nápady s fanoušky. Vše doplňuje svým nezaměnitelným humorem.

Otevřete doširoka oči i mysl a vyrazte s Matthewem a knihou Životem na zelenou na road trip, který si báječně užijete. Na semaforu už svítí zelená.

Helena Herynková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *