Život naruby blog

Otevřená a upřímná zpověď herečky Demi Moore

Stala se nejlépe placenou herečkou v Hollywoodu. Byla sexuálním symbolem a snily o ní tisícovky mužů všech věkových kategorií. Šokovala svět svou nahou fotografií s těhotenským bříškem. Jaká ale byla doopravdy?

Představovat vám americkou herečku Demi Moore je zřejmě zbytečné. Její jméno znají i zarytí odpůrci hollywoodského pozlátka. Pokud jste o ní neslyšeli v souvislosti se stříbrným plátnem, určitě jste viděli její sexy fotografii, na které celému světu hrdě ukazuje těhotenské bříško jen pár dní před porodem. Stále nic? Copak nevíte ani to, že se s ní oženila legenda akčních filmů, drsňák s chlapeckým úsměvem Bruce Willis?

Demi Moore je už dlouhá léta neodmyslitelnou součástí filmového průmyslu. Je jednou z ikon, které čas od času provedou něco, díky čemuž o nich píšou všechna světová média a jejich jméno je skloňováno ve všech pádech. Bezpochyby je krásná, až se tají dech, ale zároveň může působit chladně a odtažitě. Uznávám, že by možná nevyhrála cenu Sympaťačka roku, ale když si přečtete její životní příběh, pochopíte, proč je, jaká je, a proč si raději drží lidi od těla.

Demi Moore je vděčným tématem bulvárních plátků, proto se vydání jejího životopisu může jevit jako riskantní počin. Jenomže risk vyšel a publikace Život naruby – Můj skutečný příběh se stane jednou z knih, ke kterým se budete často vracet. Důvodů je hned několik. Nebudu zapírat, že i já miluji povrchní filmový svět plný atraktivních žen a charismatických mužů. Na jednu stranu je kniha báječnou pohádkou pro dospělé, ale zároveň je to drsný příběh o ženě, ke které se sudičky zachovaly doslova macešsky.

Když se Demi narodila, nikoho ani nenapadlo, že se z ní stane žena hodná následování. Její mladičká matka se zajímala pouze o zábavu a o svůj vzhled. Otec byl odjakživa sukničkář a Demi byla už od kolébky svědkem jejich bouřlivých hádek. Matka ji brala jako panenku na hraní, otce naopak vůbec nezajímala. Demi záviděla spolužačkám poklidný rodinný život a z celého srdce si přála, aby rodiče přestali kočovat po celé zemi.

Jako malá strávila spoustu času po nemocnicích a její psychické problémy ji později přivedly k drogám a anorexii. Demi nikdy nebyla šťastná povaha. Vždycky si všechno strašně brala a měla komplexy ze svého vzhledu. První ukvapené manželství jí nepřineslo štěstí a lepší to nebylo ani později, když se do ní zakoukal Bruce Willis. Její cesta k hvězdné slávě byla trnitá a Demi se dodnes stydí za některé věci, které musela udělat.

Ve své knize je naprosto upřímná, s otevřeností a cynismem bilancuje svůj život a přizná vám i to, co by nemusela. S kůží na trh šla i v případě dosud nezveřejněných fotografií, takže se máte na co těšit. Život naruby – Můj skutečný příběh je dojemný a zároveň poučný příběh ženy, která už ví, co je v životě důležité. Je to chytré čtení plné inspirace pro všechny, kdo chtějí žít spokojený a naplněný život. Demi Moore vám prozradí všechna svá tajemství a vy získáte nejlepší kamarádku a zároveň rádkyni.

Veronika Černucká

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *