Kruh blog

Lze z toho Kruhu najít cestu ven?

Představte si, že přijedete na chatu, kde vás má čekat manžel s dětmi, ale místo toho najdete lísteček se vzkazem, že šli na procházku. Co budete dělat, když se z ní ale nikdo nevrátí?

Přesně tohle se totiž stane hlavní hrdince psychothrilleru Kruh. Tato napínavá novinka vyšla nedávno v nakladatelství Katto, které se soustředí na krimi a psychothrillery. Zatím jich sice nevydali mnoho, ale všechny zní naprosto skvěle! Jejich produkce se v letošním roce určitě rozšíří, jelikož připravují úžasné napínavé kousky. Ale zpět ke Kruhu.

Mel, krásná žena a milující manželka se vydává na horskou chatu, kde má strávit pár dní pouze se svým mužem a dvěma dětmi. Když však Mel do chaty dorazí, tak najde jen rozházené věci po zemi a na krbu vzkaz „Šli jsme se projít“. Mel se posadí a čeká. A čeká. A čeká. Najednou padne tma a její rodina stále nikde. Mel se je snaží najít. Marně. Nakonec se obrátí na horskou službu, která začíná pátrání. Bohužel pro Mel, bez výsledků. Rozjíždí se tedy vyšetřování detektivy, kteří musí jak o Mel, jejím muži, dětech, ale i jejich manželství zjistit vše, co by je mohlo dovést k místu, kde se pohřešovaní nacházejí.

Kam se poděl Melin muž a děti? Co Mel tají? Odešel od ní její muž? Jaký je jejich vztah ve skutečnosti? To jsou pouze počáteční otázky, které si bude čtenář napínavé knihy Kruh klást. S každou další kapitolou se otázky budou jen množit a odpovědi nebude lehké najít.

Autorka Rona Halsall si se čtenářem hraje od prvních řádků až doslova do poslední věty. V jedné kapitole podá jednu informaci a na konci další se vše otočí o 180 stupňů.

Kruh je neuvěřitelně čtivým psychothrillerem, který nelze odložit. Pokud máte rádi návykové čtení nebo knihy, v nichž nemůžete nikomu věřit, a vyhledáváte příběhy s nespočtem momentů, které vás budou šokovat, tak je Kruh přesně pro vás. Splní všechna vaše očekávání a po dočtení budete chtít víc.

Karolína Skácelová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *