Lucy Score – Co už nikdy nepřebolí, Foto: LUXOR

Povinná četba pro milovnice romantiky: recenze knihy Co už nikdy nepřebolí

Pokud vás bavila Hypotéza lásky nebo Láska po španělsku, bude světová senzace Co už nikdy nepřebolí autorky Lucy Score vaším šálkem kávy! Přestože má kniha téměř 500 stránek, budete si přát, aby příběh nikdy neskončil. Proč si ho zamilujete? To vám prozradí recenze čtenářky Andrey.

20231011 Luxor 73 edited

„Tato kniha naprosto předčila všechna má očekávání a stala se mojí srdcovkou.“

Jako milovnici oddechové četby, společenských románů i románů o lásce mi bylo úplně jasné, že si knihu Co už nikdy nepřebolí musím přečíst. Byla to pro mě povinnost, jako povinná četba na základní škole, autorku mám totiž velice ráda. Již její předchozí román Na vlásku byl pro mě srdcovkou. Má prostě obrovský talent.

Děj knihy se odehrává v malém městečku Knockemout. Zamilovala jsem si snad každého obyvatele a samotné městečko, kam bych se okamžitě bez rozmýšlení hned přestěhovala. Kontrast hlavních postav Naomi a Knoxe mě osobně však bavil úplně nejvíce. Ona milá, hodná, někdy až naivní slečna. On floutek, který si nebere žádné servítky s ničím a s nikým. Kdo by si jen pomyslel, že tito dva nakonec můžou zůstat spolu? Každý přeci víme už po staletí, že protiklady se přitahují, takže žádné překvapení. Moc jsem si oblíbila i postavu jedenáctileté neteře Waylay, která byla naprosto boží a dokonalá.

Čtenáře může možná malinko odradit, že má kniha okolo pět seti stránek. Sama jsem si na začátku říkala, jak chce autorka na tolika stránkách udržet příběh stále zajímavý a poutavý. Povedlo se. Až mě mrzelo, když jsem knihu dočetla. Vlastně mi to ani nepřišlo, že je to taková bichle. Hrozně moc se těším na další díly této série, kde se dozvíme o osudech dalších postav, zajímá mě dějová linka všech z nich.

Kniha Co už nikdy nepřebolí mě upoutala od první do poslední stránky. Bavila mě romantická linka (ta hlavně) i peprnější scény, hlavní i vedlejší postavy, prostředí. Zkrátka vše bylo dokonalé a skvěle to do sebe zapadalo. Oceňuji i překrásnou obálku knihy, která je uchvacující.

Lucy Score je úžasná, talentovaná, výborná autorka a věřím, že si ji, její knihy i její postavy zamilují čtenáři po celém světě. Mé srdce si již získala.

Autorkou recenze je Andrea Šmídová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *