Vyhrávejte s balíky České pošty 3 000 Kč každý den!

Jak na to? Jednoduše na www.vyhrajsbalikem.cz, kde letos najdete třeba i recepty na cukroví nebo originální novoročenky. Pošlete si nákup z e-shopu Balíkem Do ruky nebo Balíkem Na poštu a získáte číslo balíku. Čím více balíků pošlete, tím větší máte šanci získat jednu ze tří hlavních výher. Můžete totiž soutěžit opakovaně s každým svým novým číslem balíku a to každý všední den od 12. listopadu  až do 16. prosince 2014.

Na www.vyhrajsbalikem.cz stačí zadat číslo Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu a vyplnit odpověď  na soutěžní otázku daného dne. Ta se každý den mění a na výběr máte dokonce 3 možnosti, které vám určitě napoví správnou odpověď. Do soutěže o hlavní ceny pak stačí už jen zadat číslo vaší osobní, tedy žluté Zákaznické karty České pošty.

A pak už jen vyplníte své základní kontaktní údaje (e-mail a telefon) a následující pracovní den se na stejném soutěžním webu dozvíte, jestli se na vás usmálo štěstí. Česká pošta se s vámi okamžitě spojí a vy si už jen vyberete, na kterém z partnerských e-shopů budete chtít výhru čerpat.

Nevyhráli jste dnes? Nevěště hlavu. S každým svým dalším Balíkem Na poštu nebo Balíkem Do ruky můžete zkusit své štěstí znovu. Ale pozor, s každým balíkem, tedy jeho číslem, můžete odpovědět  na soutěžní otázku vždy jen jedenkrát.

A to není pořád ještě všechno! Pošta myslela i na vaše děti a společně s Poštovním muzeem připravila soutěž i pro vaše ratolesti!  Ať si zkusí navrhnout svoji první poštovní známku, 10 vítězům ji pošta skutečně vyrobí a pošle s obálkami v dárkovém balení. Skvělé překvapení pod stromeček  pro babičky, co myslíte?

Soutěž a další informace najdete na www.vyhrajsbalikem.cz

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *