venkov

Vybavte se na léto se slevami 50 % a víc

Zatímco teploty venku dosáhnou na slabých pětatřicet ve stínu, na Luxoru čekáme toto léto přes padesát! Ano, je to tak – v naší letní akci pro velkokapacitní čtenáře začínají slevy na padesáti procentech. Až do konce srpna máte šanci nakoupit osmdesát knih prvotřídní kvality a různorodých žánrů za velmi přátelské ceny.

Všechny knihy v akci najdete ZDE.

A na co že se to můžete těšit? Dovolili jsme si pro vás jako inspiraci vybrat několik bestsellerových hitů, za které dáme ruku do ohně.

Venkovské sídlo od Anne Jacobsové je další z řady úspěšných románů německé autorky. Na rozdíl od Panského domu nejde přímo o historický román, ale spíše o společenský román ze současnosti, do které nedávno pominulé dějiny stále neblaze zasahují. Nebyla by to ovšem Anne Jacobsová, kdyby nedošlo i na lásku!

Zpracování čtvrtého dílu legendární thrillerové série Milénium se po předčasném úmrtí Stiega Larssona ujal zkušený spisovatel David Lagercrantz. K původní trilogii přistupoval s úctou a opatrností a pokud se chcete ještě jednou (nebo třikrát – Lagercrantz napsal celkem tři pokračování) setkat s Lisbeth a Mikaelem, máte nejlepší šanci.

Pokud dáváte přednost historickým romancím, ve kterých se cestuje do dob dávno minulých a máte přečtenou celou Cizinku (což je docela výkon – smekáme!), volba je jasná. Barbara Erskinová se na tento žánr soustředí po celou svou kariéru, a zatímco Diana Gabaldon se spokojila s osmnáctým stoletím, v knihách od Erskinové se cestuje daleko dále. V Dědictví minulosti se hlavní hrdinka přenese rovnou o dva tisíce let zpět, kdy Británii ovládali Římané…

Jestli chcete knihu, která vám nějakou dobu vydrží a nebude podobná absolutně ničemu jinému, co jste kdy četli, Nádraží Perdido vás nadchne. Bezmála sedmisetstránkový sci-fi opus se odehrává v mnohamilionové industriální megapoli, kde již tisíce let vládne zoufalý a bezútěšný status quo. Marný a bratrovražedný boj lidí, mutantů a dalších bytostí o místo na slunci naruší příchod podivného cizince – a zdá se, že s ním přichází vůbec první nebezpečí, které by mohlo ohrozit samotnou existenci města.

To samozřejmě není vše, knih v akci najdete daleko více. Neváhejte a prohlédněte si celou nabídku ZDE, čas máte až do 31. srpna a nebo do vyprodání zásob.

Sdílet