48d1a523

TOP 5 červnových akcí v Luxoru

Autogramiáda a křest knihy Receptář prima nápadů

Rádí kutíte? Tvoříte? Vylepšujete zahradu, kuchyň, dílnu nebo jakýkoli prostor kolem vás? Zajímají vás tipy a vychytávky na chatu i na záhonek? Pečujete s láskou o zeleň i o zvířecí tvory? Pak je Kniha Receptář prima nápadů přesně pro vás. V pondělí 4. června představí v Paláci knih Luxor tuto knihu ověřených a účinných rad Tv Prima společně s nakladatelstvím Euromedia. A kmotrem nebude nikdo jiný než dlouholetý moderátor oblíbeného televizního pořadu Václav Postránecký.

Autogramiáda Dominiky Gawliczkové a křest její knihy Dominika na cestě Jižní Amerikou

Dominika Gawliczková je neuvěřitelná. Za svůj život projela 33 zemí, už v devatenácti letech na malém motocyklu dojela z Česka rovnou do Portugalska. Následně se vydala do Skandinávie a s jejími zážitky se můžete seznámit v knize Dominika na cestě. Pak vyměnila motorku za auta a vyrazila se žlutými trabanty do Austrálie a Tichomoří. A protože cestování je její vášeň i posedlost, tak strávila 10 měsíců na cestě z Kolumbie do Urugaye. A o své naprosto neuvěřitelné dobrodružství se podělila v knize Dominika na cestě Jižní Amerikou. Chcete-li tuto svéhlavou dobrodružku poznat, stavte se v pondělí 4. června v 17 hodin pro podepsaný výtisk do Paláce knih v Luxoru. Knihu pokřtí cestovatel Igor Brezovar.

Autogramiáda a křest Sáry Saudkové ke knize Déšť

Sára Saudková sice získala slávu díky svému fotografickému umění, ale umí se i pěkně vyřádit na poli spisovatelském. Možná jste zaznamenali její autobiografickou knihu Ta Zrzavá nebo erotický román Zpocená záda. Pro nejmenší zase napsala kouzelné Půlnoční pohádky. Její nejnovější počit Déšť začíná nálezem mrtvoly, Sára Saudková se tentokrát vydala do oblasti sexuálních zločinů. Pokud jste na knihu či autorku zvědaví, rozhodně si 5. června v 17 hodin nenechte ujít její křest a autogramiádu v Paláci Knih Luxor.

Autogramiáda Michala Viewegha v Mladé Boleslavi

Kdo by neznal Michala Viewegha? Jde o asi neznámějšího současného českého autora, který má na kontě tak skvělé romány jako třeba Román pro ženy, Účastníci zájezdu, Báječná léta pod psa či Případ nevěrné Kláry. Jeho nejnovější kniha Muž a žena obsahuje dvě novely, ve kterých se s typickým vieweghovským humorem naváží do vztahů mezi oběma pohlavími. K příležitosti vydání jeho nejnovější knihy se 5. června v 17 hodin zastaví v Luxoru v Bondy centru v Mladé Boleslavi. To si určitě nenechte ujít a stavte se pro knihu i pro podpis.

 Autogramiáda a křest knihy Černooká od nadějné české autorky Anny Musilové

Pokud ve středu 20. června nebudete mít co na práci, přijďte v 17 hodin do Paláce knih Luxor na autogramiádu a křest knihy Černooká. Temný psychothriller má na svědomí česká autorka Anna Musilová, pro kterou je vydaná kniha splněným snem. Anna je nejen začínající spisovatelkou, ale i oblíbenou knižní blogerkou. Její recenze jsou díla sama o sobě a k tomu obvykle doplněna nádhernými fotografiemi.  První impuls napsat ucelený příběh přišel už v sedmnácti letech, a pokud bude kniha tak skvělá jako její recenze, tak je rozhodně se na co těšit. Tento debutový román bude křtít známý youtuber a vloger Kovy.

Autorka: Monika Riesová

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *