081934fa

Rolničková adventní soutěž: rozdávejte s námi radost

Letošní Vánoce v Luxoru znějí rolničkami! K nákupu ve všech našich knihkupectvích rozdáváme rolničky my vám (VŠECHNY PODROBNOSTI ZJISTÍTE ZDE), během adventu s námi rolničky a knižní dárky můžete rozdávat vy ostatním a udělat tak dobrý skutek.

Jak můžu rozdávat radost?

Po celý advent, od 1. 12. do 24. 12. 2017, poběží na našem Facebooku (VSTUP TUDY) Rolničková adventní soutěž. Každý den do ní vložíme rolničky a knižní dárky. O tom, pod čí stromeček zamíří, rozhodnete vy sami!

Pod příspěvek označte člověka, nadaci nebo projekt, kterému byste chtěli dárek věnovat a uveďte důvod, proč by dárek měl zamířit právě tam. Nezáleží na tom, jak velký důvod to bude. Knížky můžete poslat do dětského domova, stejně jako svojí babičce za to, že vám uvařila jahodové knedlíky a vrátila vás tím do dětství. Dáváme vám zkrátka možnost podpořit projekt, kterému fandíte nebo říct jednoduše „díky“ člověku, kterého máte rádi.

Každý den z vašich návrhů vybereme lidi a místa, kam dárky sami rozešleme.

Výjimkou budou adventní neděle, kdy svůj vybraný projekt podpoříme my a do nadací, nemocnic a dětských domovů pošleme celou stovku knih.

Tak pojďte rozdávat radost s námi!

Knižní a veselé,

Vaše #luxorcrew

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *