3deee338

Letem knižním světem (27. týden 2017)

Akce v Neoluxoru:

Blogteam čte a doporučuje

Připravované tituly:

Podívejte se do sekce Připravujeme a projděte si celou nabídku chystaných knih.

  • Užijte si léto s jedinečný souborem letních povídek Letní dny a noci od těch nejznámějších autorů knih pro mladé jako je například Leigh Bardugo, Veronica Roth, Cassandra Clare nebo Stephenie Perkins. Knihu 24. července vydává CooBoo.
  • Ireně Obermannové 27. července vyjde nová kniha Dobré dušeDo bývalého sklářského městečka Vlčí Úpice přijíždí mladá geniální šachistka Alice. Krátce po příjezdu však doslova zakopne o mrtvolu místní starostky. 
  • Originální dílo „fan fiction“ Kdes byla včera v noci, napsané citlivým jazykem Lynn Crosbieové, je imaginativním, dojemným a černohumorným románem o neústupnosti lásky. Na knihu se můžete těšit již na začátku srpna.
  • Co dělají zvířátka v zimě? Medvěd, veverka nebo zubr? To zjistíte v krásné knize Zubr si hledá hnízdo, kterou v září vydává Host.

Knižní novinky týdne

Kompletní přehled novinek najdete v sekci nové knihy.

Filmové a televizní novinky

Minulý čtvrtek byl představen nový trailer k seriálu Death Note natočený podle stejnojmenné japonské mangy. Těšit se můžete na hvězdy jako Willem Dafoe, Masi Oka nebo Nat Wolff. Seriál odstartuje v srpnu na Netflixu.

Thriller Ty americké spisovatelky Caroline Kepnes se dostane na televizní obrazovky. V dubnu byla zakoupena televizní práva a nyní už víme, kdo si zahraje hlavní roli. Jako Joe Goldberg se představí Penn Badgley známý především ze seriálu Super drbna. 

Na 24. července je naplánovaná premiéra nového seriálu Midnight, Texas natočeného podle knih slavné spisovatelky Charlaine Harris. Ta je autorkou série Pravá krev, která se díky HBO stala velkým hitem. Midnight, Texas se ponese v podobném duchu. Děj se odehrává v malém městečku, které je útočištěm pro spoustu nadpřirozených a zvláštních lidí, kteří touží pouze po tom, žít normální život. 

Marvel už velmi dlouhou dobu připravuje další projekt. Po úspěchu seriálu Agents of S.H.I.E.L.D se tvůrci rozhodli natočit seriál Inhumans. Jde o skupinu superhrdinů, kteří udělají vše potřebné pro to, aby se ochránili před okolním světem. Již na konci srpna se tak dozvíme, jak se vše povedlo. 

Autorka: Lucie Želenská

Zdroj: www.deadline.com, www.inquisitr.com.com, www.variety.com, www.ew.com

Sledujte Letem knižním světem pravidelně, nový díl vždy v pondělí.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *