FIFTY SHADES OF GREY – PADESÁT ODSTÍNŮ ŠEDI SI MŮŽETE KOUPIT S PŘEDSTIHEM

Nechce se vám čekat? Román Fifty Shades of Grey – Padesát odstínů šedi si můžete předobjednat již teď na našem webu.

„O knihu je už teď tak mimořádný zájem, že ji těm, kteří se nemohou opravdu dočkat, nabídneme exkluzivně ve středu od 22 hodin. V tuto dobu, kdy už se i v televizi smějí vysílat pořady jen pro dospělé, otevře Palác knih Luxor Prodej s hvězdičkou. Ten, kdo si knihu večer koupí, dostane i malý dárek,“ říká brand manažerka nakladatelství XYZ Jana Klimešová.

Fifty Shades of Grey popisuje nerovný vztah nevinné studentky Anastasie Steeleové a multimilionáře Christiana Graye, jehož sexuální preference tíhnou k dominanci a ovládání partnerky. S prodejem přes 1,1 milionu výtisků během prvních jedenácti týdnů se Fifty Shades of Grey stalo nejlépe prodávanou knihou všech dob. Předstihlo i Šifru mistra Leonarda a Harryho Pottera. „Podle zájmu médií a poptávky od našich zákazníků lze už teď odhadovat, že jde o jeden z nejočekávanějších titulů podzimu i v České republice. Z tohoto důvodu jsme ve spolupráci s nakladatelstvím XYZ připravili tuto netradiční akci a věříme, že napodobíme úspěch půlnočních prodejů Harryho Pottera. Dárek máme připravený pro každého zákazníka, který si tento titul v rámci Prodeje s hvězdičkou zakoupí,“ říká marketingová manažerka knihkupectví Neoluxor Zuzana Turňová.

E L James: Fifty Shades of Grey – Padesát odstínů šedi. Přeložila Zdeňka Lišková. Vydává XYZ, 620 stran, pevná vazba, doporučená cena 399 Kč

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *