20231128 Luxor 46

Chcete mít nové čtení ihned u sebe? Dejte šanci digitálním knihám!

Nad papírovou knihu není, slyšíme často od čtenářů – těm digitálním se však nedá upřít mnoho výhod! S audioknihou totiž román snadno přelouskáte při vaření, venčení psa, řízení auta, běhu nebo třeba pletení. E-kniha zase uleví aktovce či batohu a na dovolenou (nebo jen na cestu tramvají) si můžete vzít třeba celou knihovnu. A do obou se můžete pustit do pár minut.

Luxor, ráj digitálního obsahu

Není to dlouho, co jsme v Luxoru rozšířili repertoár o digitální audioknihy a e-knihy ke stažení. Už teď je mezi nimi na výběr na 10 000 titulů – to by bylo, abyste si mezi nimi nenašli příběh přímo na míru!

aplikace nahled ctv

Pro jejich vychutnání jsme pro vás vyvinuli aplikaci Můj Luxor. Ta je pohodlným nástrojem pro čtení i poslech se zcela jednoduchým a intuitivním ovládáním. Vytvořte si v ní svou vlastní virtuální knihovnu titulů zakoupených na Luxor.cz a ponořte se do příběhů. Třeba i offline.

Bestsellery s až 50% slevou

Přelom roku se v našem skladu nese ve znamení inventury a stěhování – abychom vás v období, kdy neexpedujeme fyzické objednávky, nenechali se čtením na suchu, e-knihy a audioknihy teď máme s 15, 30 i 50% slevou – a to včetně největších bestsellerů uplynulého roku! Které by vám neměly utéct?

Freida McFadden – Pomocnice

„Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ty moje…“

EB882760

Jestli hledáte knížku, od které se nebudete moci odtrhnout dlouho do noci, je Pomocnice ta správná volba. V temném a zvráceném psychologickém thrilleru nebudete vědět, komu věřit – hospodyni s pochybnou minulostí, nebo panovačné paní domu?

Kateřina Surmanová – Zvedá se vítr

9788024292342

Autorčina prvotina Šepot z lesa (kterou mimochodem teď také pořídíte se slevou) z prostředí Orlických hor se dočkala ohromného úspěchu – mnozí ji dokonce přirovnávají k dílům Jozefa Kariky nebo C. J. TudorI mysteriózní thriller Zvedá se vítr vás zavede do pro mnohé důvěrně známého prostředí, a to na Moravu. Tu právě sužuje přírodní katastrofa, během níž navíc dojde i k vraždě…

Klára Vlasáková – Těla

9788024288550

Nejen vztahy matek a dcer, ale i stárnutí je téma, které u ženského publika silně rezonuje – to dokazuje i mimořádně úspěšný český román Těla, který nedávno vyhrál cenu Kniha roku Deníku N za beletrii! Sledujeme v něm příběh šedesátnice Marie a její dcery Rózy. Jedna se pro společnost pomalu stává neviditelnou a ta druhá se snaží sžít se svou novou mateřskou rolí. A ne vždy mají jedna pro druhou pochopení…

C. J. Tudor – Závěj

9788024293905

Milovníkům napětí je jméno C. J. Tudor dobře známé. Ne nadarmo je autorka často přirovnávána k mistrovi hororu Stephenu KingoviZávěj přinese příběhy tří lidí, kteří čelí děsivé skutečnosti a riskují vše, aby dostali šanci na záchranu… a vykoupení. Hannah se probouzí v havarovaném autobusu uvězněném vánicí. Meg sedí v lanovce, která uvízla vysoko nad zasněženými horami. A Carter hledí z okna izolované lyžařské chaty, jejíž generátor začne v bouři vypovídat službu. Kdo přežije?

Podívejte se na celou nabídku – ať už holdujete spíše poslechu, nebo čtení, čekají tu na vás spousty lákavých titulů, které můžete mít u sebe už za pár minut!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *